• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Kinderfeestjes en meer

23 januari 2023
Kinderfeestjes; waar vier je ze? En Clubjes, waar ga je naartoe?
Is jouw jarige Jobje of Jetje eind vorig jaar of binnenkort jarig? Dan moet er vast een feestje gevierd worden. En is jouw kind toe aan een nieuwe uitdaging? Check dan onze tips voor leuke clubjes waar zij zich aan kunnen sluiten.
Kinderfeestje

Nieuw op de site!

Op zoek naar een actief kinderfeestje op eigen locatie? Bij 123fun.nl kun je kiezen uit toffe feestelijke activiteiten als Lasergame, Silent Disco (onze favoriet), Archery Tag, Glow Sports en dan hebben wij nog niet eens alles genoemd…


Natuur is een feest

Samen bomen klimmen, hutten bouwen, dieren speuren. Of ben voor 1 dag boswachter, gedraag je als indiaan en ontdek hoe Freek Vonk in het wild op avontuur gaat. Bij 'Natuur is een feest!' heb je stoere feestjes!


Survival kinderfeestje

Voor kinderen is survivallen één groot feest. Tijdens het Survival Kinderfeest gaan de kinderen helemaal los op de grote hindernissen op het parcours van Oisterwijk Adventures.
Lekker buiten feestvieren, waar alles kan!Een partijtje zeep

Een gezellig knutselfeestje aan de keukentafel? Samen met 'Een partijtje zeep' kan dat! Een Partijtje Zeep houdt verschillende leuke en creatieve kinderfeestjes. Zoals zeepkettingen maken, mozaïken en nog veel meer!


Wolfgang, het wonderjong

Hoe ver push je je kind als het talent heeft? En wat zijn de effecten op dat kind? En wat gebeurt er als vriendschap omslaat in jaloezie? Deze vragen staan centraal in Wolfgang, het wonderjong. Een voorstelling vanaf 8 jaar.Toffe musicallessen

Gek op zingen, dansen, acteren en veel plezier hebben? Geef je kind nu op voor een proefles in februari van Telekids Musicalschool bij jou in de buurt en zie hem/haar in juni stralen op het podium van een échte theaterproductie.


De heerlijkste pannenkoeken

De meeste kids zijn dol op pannenkoeken, en vinden het fantastisch om naar een pannenkoekenrestaurantte gaan. In dit blok vind je de leukste en lekkerste pannenkoekenrestaurants van de regio!Tips voor leuke kinderuitjes

De leukste kinderuitjes in Breda en omgeving vind je hier. Onze uitagenda staat bomvol met leuke activiteiten die je kan doen. Kies je favoriete theatervoorstelling, gezinsuitje, kinderuitje, weekendtip en nog veel meer!