• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

9 x Terras met speeltuin en lekker eten!

7 juni 2024
Een terras met speeltuin is perfect om te genieten van het mooie weer. En om te genieten van je kinderen die heerlijk aan het spelen zijn in de speeltuin terwijl jij geniet van het eten en drinken. 
Wij hebben een paar restaurants met terras en speeltuin in Tilburg en omgeving voor je op een rij gezet. Dat is makkelijk een super fijn plekje vinden!

Terras met speeltuin

Het Genieten; groot terras en grote speeltuin
Dit recreatiepark heeft een heerlijke speeltuin aan de voet van de Loonse en Drunense Duinen. Naast deze fijne speeltuin met veel water en zand ligt een groot terras. Vanaf dit terras kan je goed je spelende kinderen in de gaten houden. Gegarandeerd genieten hier.

In den Bockenreyder
Dit typisch Brabantse restaurant in Esbeek met groot terras en veel speelruimte voor de kinderen is een aanrader om een keer te bezoeken. Moet je wel een beetje Brabants kunnen, want de menukaart is in het Brabants. Het terras ligt aan de bosrand, dus je kan hier lekker uitrusten na een fijne wandeling in de natuur.

Boscafé De Rode Lelie
Een speeltuin met terras onder de bomen van de Oisterwijkse bossen. Perfecte plek voor tijdens de warme zomerdagen, maar ook na een mooie wandeling in het prachtige bos van Oisterwijk. 
De speeltuin is groot genoeg voor veel kinderen. En als er een voorstellings is, kan je ook nog naar het poppentheater wat naast dit terras ligt.Brasserie Valentijn
Voor de wat kleinere kinderen is deze speeltuin met terras aan de rand van Udenhout een leuke plek om te spelen. Een wipwap, speelhuisje, schommel, glijbaan, veel zand en meer om heerlijk mee te spelen voor of na het eten van bijvoorbeeld een tosti.
Dit restaurant heeft een terras om de speeltuin heen gemaakt, waardoor je de kinderen goed in de gaten kan houden. Dat lukt goed, omdat het niet een al te grote speeltuin is. 

Meneer van Eijck
Wat is dit een leuke plek om te zitten in de bossen van Oisterwijk! Super mooi groot terras met een leuke speeltuin en bos eromheen, waar de wat grotere kinderen ook kunnen rondrennen en spelen. Het is genieten bij Meneer van Eijck op het terras met speeltuin voor de kinderen. Ook 's avonds is het hier fijn zitten.

In de Brouwerij
Bij dit restaurant met terras en een fijne afgesloten speeltuin met klimtoren en meer kan je o.a. lekker pannenkoeken eten. En zitten aan de picknicktafels die op het terras staan.Stadscafé De Spaarbank
Zin om midden in de stad Tilburg op het terras te zitten met een fijne speelplek voor kinderen? Dat kan heel goed bij De Spaarbank. Wat het fijne is aan deze speeltuin is dat het een afgesloten speelplek is, waardoor de kans dat je kind weg kan niet zo groot is. Daarnaast is dit terras in de schaduw van de grote bomen die eromheen staan. Ideale plek om tot rust te komen midden in de stad.

Honderd Bunder Bos
Spelen, midgetgolfen, eten, drinken, relaxen op het terras, schatten zoeken. Het kan allemaal bij het Honderd Bunder Bos in Drunen. Geniet van de speeltuin voor de kinderen op het terras dat lekker onder de bomen ligt.

De Gulle Brabander
Dit restaurant heeft een super grote speeltuin! En ook een groot terras! Je mag gewoon gratis gebruik maken van deze super toffe speeltuin, als je een hapje of een drankje besteld. 

Nog meer restaurants met terras en speeltuin

We hebben natuurlijk niet alle restaurants met terras in deze lijst staan, want dat zijn er echt teveel. Maar als je nog meer inspiratie zoekt voor een terras met speeltuin of andere restaurants kijk dan naar al onze andere restaurants die kidsproof zijn.