RSV st. LambertusTerug naar het overzicht

Heb jij je eigen paard of pony? Kom dan rijden bij RSV st. Lambertus in Udenhout!

De Ruitersportvereniging St. Lambertus heeft een afdeling voor paarden en een afdeling voor pony's. De vereniging heeft ongeveer 80 leden. Naast de wedstrijdruiters rijdt er ook een groep recreatieve ruiters.
 
Naast het geven van lessen aan de ruiters en amazones, het houden van spring- en dressuurwedstrijden organiseert St. Lambertus in de winterperiode het Oefenspringen.
 
Manege de Vierhoeven is de accommodatie waar de activiteiten plaatsvinden.
Het adres is: Sportlaan 15c te 5071 CB Udenhout
De vereniging verzorgt ponylessen voor kinderen van 8 tot 18 jaar. Er zijn groepen voor beginners en gevorderden.

Je kunt starten wanneer je wilt. Je bent welkom om een proefles te volgen - wel eerst even bellen dan weet de instructeur dat je komt. Als je komt kijken dan is er altijd wel een pony beschikbaar om te voelen hoe geweldig dat nou is om als team van ruiter en paard te werken.

Een les bestaat voor een deel uit instructie en voor een deel uit spel. Zo wordt er geoefend voor dressuur en springen. Tijdens het spel wordt er bijvoorbeeld in twee teams gevoetbald - op de pony's! Keileuk en je leert er heel goed door zitten. 

 

RSV st. Lambertus Udenhout

Nemelaer 16
5071 KG Udenhout
Openingstijden Maandag- en donderdagavond van 18.30 tot 20.30 uur, behalve in de schoolvakanties. Prijs € 100,- per jaar, incl. 2 x les. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Circolo 2021 Tilburg

Festival Circolo 2021 Tilburg

Tien dagen gevuld met circus vol spektakel, acrobatiek en humor. Festival Circolo 2021 biedt een fantastisch avontuur in de groene oase van het Leijpark. Tijdens de herfstvakantie stromen de tenten vol voor puntje-van-de-stoel-bravoure en adembenemende acrobatiek.

Zorg dat je erbij bent!