KidswingTerug naar het overzicht

Leer coole danspassen en ga op Kidswing!
Kinderen vinden dansen een leuke bezigheid. Vaak zijn ze vanaf een jonge leeftijd al met muziek en het bewegen daarop bezig. Wanneer je zo’n actief swingend kind hebt, zijn onze kindercursussen erg interessant voor jouw zoon of dochter.
 
Tijdens de kidswingcursus leert je kind gemakkelijke videoclipdansjes van populaire zanggroepen als K3, Djumbo, Chipz. Daarnaast worden er, op een spelenderwijze manier, losse fundansjes geleerd op de muziek die je zoon of dochter leuk vindt. Een en al feest voor je kind dus!
 
De kidswing is speciaal bedoeld voor kinderen van 5 tot en met 8 jaar. De lessen zitten vol leuke muziek en lekkere dansjes. Voor de wat oudere kinderen zijn er de street- en showdancegroepen. Voor de nieuwe kinderen die al danservaring hebben, wordt een auditie geboden, zodat je kind eventueel in een hogere groep kan aansluiten.
  
Als afsluiting van het dansseizoen kun je voor je diploma afdansen.

Van Opstal

Koestraat 28
5014ED Tilburg
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Circolo 2021 Tilburg

Festival Circolo 2021 Tilburg

Tien dagen gevuld met circus vol spektakel, acrobatiek en humor. Festival Circolo 2021 biedt een fantastisch avontuur in de groene oase van het Leijpark. Tijdens de herfstvakantie stromen de tenten vol voor puntje-van-de-stoel-bravoure en adembenemende acrobatiek.

Zorg dat je erbij bent!