Bibliotheek RijenTerug naar het overzicht

Deze bibliotheek heeft veel te bieden voor de jonge lezers onder ons en zit in Rijen.

Deze bieb biedt veel extra's voor kinderen.

Zo is er voor de baby's Boekstart mogelijk. BoekStart laat ouders ontdekken dat het lezen van boekjes samen met hun baby leuk en leerzaam is. Je kan gratis een koffertje ophalen, waarin een aantal leuke boekjes voor baby's in staan en lid worden van de bibliotheek.

Voor peuters wordt er in Oosterhout wekelijks Peutervoorlezen georganiseerd. Het is voor kinderen tussen de 0 en 6 jaar. Ook kinderen die niet lid zijn van de bibliotheek kunnen gratis aansluiten.

Voor de kinderen die aan zelf lezen toe zijn, wordt er op diverse niveau's boeken aangeboden. Boeken voor beginnende lezers, voor kinderen met bijvoorbeeld dyslexie en vlotte lezers.

Op de website is ook een link naar Bibliotheek Arrangement te vinden, waarin je heel handig meer informatie kan vinden voor een spreekbeurt en werkstukken.

Wil je meer weten over Theek 5, klik dan via de roze button direct door naar hun website! Daar vind je ook de adressen en openingstijden van de verschillende locaties.

PS Wist je dat in de Eropuit-categorie allerlei leuke tips voor een dagje weg in onze omgeving staan?

Bibliotheek Rijen

Nassaulaan 62-64
5121 BC Rijen
Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Prentenboekjesfestival Schouwburg

Prentenboekjesfestival Schouwburg

Schouwburg en Concertzaal Tilburg organiseert het Prentenboekjesfestival met de prentenboeken van Coco kan het!, Dikkie Dik en ik en Egalus. Kom kijken samen met je kind en na afloop kunnen de jonge bezoekers nog even spelen in de lobby.

Ga naar het theater!