BoerenBedTerug naar het overzicht

Midden op de Brabantse Kempen staat deze leuke boerderij waar je overnacht in tenten!
Wie wil dit nu niet: overnachten op de hei tussen zo'n tweehonderd dikbil-koeien op Boerderij De Brabantse Hei. Naast de blije koeien, die minstens de helft van het jaar buiten lopen en hun kalveren die de eerste vijf maanden bij de moeder blijven, vind je op de boerderij ook een dierenweide.

Speciaal in het Boerderijwinkeltje vind je heerlijke BBQ pakketten van eigen koeien. Zo hoef je niet te lang na te denken over wat je vanavond gaat eten! De BoerenBed Tenten zijn naast de Boerderij gelegen hebben een vrij uitzicht over de aardappel/maïsvelden tot aan de bosrand waar eindeloze wandel- en fietsroutes te vinden zijn.

In het nabij gelegen dorp Reusel kun je zwemmen in de spartelvijver en vissen in de visvijver. Voor dagtrips is de Boerderij perfect gelegen met bekende bestemmingen als De Efteling, Dierenpark en Bobbejaanland allemaal binnen een half uur rijden.

Kijk voor meer informatie op de website via de roze button!

Op zoek naar een leuke activiteit voor kids in de buurt? Neem een kijkje tussen alle tips op de Eropuit-pagina.

Boer en Bed De Brabantse Hei


Hooge Mierde
Openingstijden April tot en met oktober Prijs Zie voor het complete overzicht de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste speeltuinen in Tilburg!

De leukste speeltuinen in Tilburg!

Makkelijk én leuk: een uitje naar de speeltuin. Heerlijk buiten met mooi weer óf een toffe binnenspeeltuin voor gure dagen.

Met klimrekken, glijbanen, zandbakken... het is er allemaal. Veel plezier!

Hup, van die glijbaan!