Een feest voor je zintuigenTerug naar het overzicht

Natuurmuseum Brabant in Tilburg is een belevenis die mee verandert met de seizoenen!
Natuurmuseum Brabant is een groot en interessant familiemuseum over het leven van plant en dier, met een knipoog naar de mens. Er zijn veel leuke, gekke en bijzondere tentoonstellingen en er is heel veel te ontdekken en te doen voor de kinderen. Je verveelt je hier geen moment! En al helemaal niet in de schoolvakanties,  want dan zijn er ook nog speciale activiteiten.

In Natuurmuseum Brabant is voor iedereen iets te doen, of je nou 3 of 83 jaar bent, natuurliefhebber of niet. Je dwaalt er tussen roofvogels, fossielen of spinnen, kunt natuuronderzoek doen in de OO – zone, theedrinken met Kikker!, het lenteseizoen ontdekken in BOS of lachen om dieren die op heel grappige foto's staan!

Tussen al dat ontdekken door moet je soms ook even neerploffen. Het Museumcafé is de ideale plek voor een heerlijke cappuccino, broodjes of (glutenvrije) poffertjes.

Klik op de roze knop voor meer informatie.

Natuurmuseum Brabant

Spoorlaan 434
5038 CH Tilburg
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Hup Herman! 3+ voorstelling

Hup Herman! 3+ voorstelling

Kom je hangbuikzwijn Herman ook aanmoedigen?! Deze feestelijke voorleesopera prikkelt de fantasie van de allerkleinsten met muziek een aanmoediging.

Kom Herman aanmoedigen!