Elektruck TilburgTerug naar het overzicht

Kids kunnen in de Elektruck leren remixen, hun eigen ringtone maken of zelf een eigen beat opnemen!
De Elektruck is een stoere stadsbus die van binnen is omgebouwd tot digitale muziekwerkplaats.

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen in de Elektruck leren remixen, hun eigen ringtone maken of gewoon zelf een eigen beat of rap opnemen.

Er wordt tegenwoordig geen muziek meer gemaakt of er komt een computer aan te pas en aangezien iedereen een computer thuis heeft staan is het heel interessant om eens te kijken hoe zo’n productie in zijn werk gaat.

In de Elektruck werk je twee aan twee, alle werkplekken zijn uitgerust met een computer, keyboard, microfoon en koptelefoon, onder begeleiding ga je samen aan de slag in een professionele studio, na afloop kun je de resultaten als mp3 downloaden op onze website.

De bus kan in principe overal in Tilburg en omgeving komen, maar er moet echter wel een parkeerplaats van 12 x 2,5 meter zijn, en er moet een 'normale' stroomaansluiting binnen 35 meter zijn.

De Elektruck is ook leuk voor een familie-uitje! Neem dan even contact op met Roel en Bas voor de voorwaarden.

Stichting Elektruck

Vierbanse Gantel 21
5032 CK Tilburg
Openingstijden Op afspraak Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zwemles zonder wachtlijst en Self Rescue

Zwemles zonder wachtlijst en Self Rescue

Met de Self Rescue Cursus van Children of the Water leren baby's en kinderen t/m 6 jaar zelfstandig in het water te zijn. Ook zijn er Fast Track zwemcursussen, vanaf 2 jaar, waarmee ze het A & B diploma kunnen halen. Zonder wachtlijst!

Naar Children of the Water