2fast kampTerug naar het overzicht

Drie dagen lang alléén maar voetballen!

In de beginfase stond 2FAST alleen bekend om de techniektrainingen. Inmiddels organiseert 2FAST ook voetbalkampen. Op dit moment zijn er elkvoetbalseizoen 2 voetbalkampen (winterstop/zomerstop)


De voetbalkampen zijn er voor jongens en meisjes , die het heerlijk vinden het grootste deel van de dag met een bal bezig te zijn.

Wat kun je verwachten?
*Elke deelnemer traint met zijn eigen leeftijdsgenoten.

*De locatie van het kamp is zo gemaakt dat alle aandacht uitgaat naar het   voetballen. Je hoeft aan niks anders te denken. 3 dagen lang voetbal, fun en de vele verrassingen van 2FAST zullen jou een geweldig kamp bezorgen.

Veel lachen, dollen en vrienden maken.Sport en plezier gaan bij 2FAST hand in hand en maken van jou vast en zeker een nog betere voetballer.

Slaap je thuis?
Ja! Het kamp heeft een dagvullend programma(inclusief lunch). De kinderen worden iedere dag door de ouders gebracht en opgehaald. De ouders kunnen iedere dag uiteraard ook gezellig de trainingen bijwonen.

Kosten:
De kosten bedragen € 100,- incl.btw voor 3 dagen.
Elke dag heeft een gevarieerd programma van 09.00 uur tot 16.00 uur. Bij dit bedrag zit een 2FAST DVD, bal, professionele training, lunch en een certificaat van deelname


Voetbalschool 2fast


Openingstijden Kijk op de site wanneer je je moet inschrijven voor het eerstvolgende kamp! Prijs €100,- voor 3 dagen Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zwemles zonder wachtlijst en Self Rescue

Zwemles zonder wachtlijst en Self Rescue

Met de Self Rescue Cursus van Children of the Water leren baby's en kinderen t/m 6 jaar zelfstandig in het water te zijn. Ook zijn er Fast Track zwemcursussen, vanaf 2 jaar, waarmee ze het A & B diploma kunnen halen. Zonder wachtlijst!

Naar Children of the Water