Happy Italy TilburgTerug naar het overzicht

Pizza eten en spelen in de ballenbak: daar word je blij van!
Bij Happy Italy kun je met het hele gezin genieten van grote pizza’s en verse pasta’s voor een betaalbare prijs.

Op de ruime menukaart staat voor iedereen wat lekkers (ook veel vegetarische opties!).

Van ultieme klassiekers als pizza Margherita of pasta Pomodoro tot unieke sweet pizza’s met Nutella of Salted Caramel. Ook voor een uitgebreide lunch of gezellige familieborrel met antipasti ben je bij Happy Italy aan het juiste adres.

Kidsmenukaart & indoor speelparadijs
speciaal voor kinderen heeft Happy Italy een leuke  Happy Kids menukaart. Beleg als een echte pizzachef je eigen versierpizza of smul van een betoverende Unicorn pizza met roze room en zoete toppings

Extra leuk: bij alle kidsgerechten krijg je een kleurplaat en een speeltje cadeau.

Zijn de kids uitgegeten? Dan kunnen zij lekker spelen in het grote indoor speelparadijs met ballenbak terwijl jullie natafelen met huisgemaakte tiramisu. Zo is iedereen happy!

Vier je feestje bij Happy Italy
Wist je dat je bij Happy Italy ook je verjaardagsfeestje kunt vieren? Onder begeleiding van een échte pizza-chef maken de jarige en vriendjes en vriendinnetjes samen hun eigen pizza’s. Ook leuk om te combineren met een andere activiteit zoals de bioscoop.
Met bijna 20 restaurants in diverse grote steden vind je Happy Italy door heel Nederland!

Al zin gekregen in pizza of pasta? Klik snel op de roze websitebutton om een reservering te maken of loop spontaan binnen bij Happy Italy bij jou in de buurt.

Happy Italy - Tilburg

Heuvelstraat 126
5038 AH Tilburg
Prijs Zie de menukaart op de website. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Prentenboekjesfestival Schouwburg

Prentenboekjesfestival Schouwburg

Schouwburg en Concertzaal Tilburg organiseert het Prentenboekjesfestival met de prentenboeken van Coco kan het!, Dikkie Dik en ik en Egalus. Kom kijken samen met je kind en na afloop kunnen de jonge bezoekers nog even spelen in de lobby.

Ga naar het theater!