Museum of theater met kinderen in Twente
Musea & educatie

Museum of theater met kinderen in Twente

Museum of cultureel uitje voor kinderen in Twente? Op Kidsproof.nl vind je alle musea, theaters, kinder- en familierondleidingen, educatieve workshops, speurtochten & meer in Enschede, Hengelo, Almelo en Oldenzaal!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 48 resultaten
Pagina: 12
totaal 48 resultaten
Pagina: 12

Kindvriendelijk museum uitje in de regio Twente

Zoek je een leuk museum om met kinderen te bezoeken? Op Kidsproof.nl vind je alle kidsproof musea in Nederland, op Kidsproof Twente vind je alle kindvriendelijke musea in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne, Rijssen, Haaksbergen en Wierden.

Kinderactiviteiten in kindermusea

Veel van deze kindermusea hebben speciaal voor kinderen een museum speurtocht, een speciale tentoonstelling, een rondleiding voor kinderen of een familierondleiding, een kinderatelier waar ze zelf aan de slag kunnen en leuke workshops kunnen volgen. Zo is een museum héél erg leuk voor peuters, kleuters, jonge kinderen en oudere kinderen!

Educatieve uitjes voor kinderen in de omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo

Spelenderwijs leren: techniek, science, wetenschap, natuur, de wereld is één grote ontdekking voor kinderen. Op de regio Twente zijn er veel organisaties die leuke en leerzame uitjes aanbieden.

Bibliotheken in de regio Twente

In de bibliotheken in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne, Rijssen, Haaksbergen en Wierden kun je meer dan alleen boeken lenen voor kinderen: er zijn speciale voorleesuurtjes, activiteiten voor kinderen, workshops voor kinderen en soms zelfs speciale kindervoorstellingen. Op Kidsproof Twente vind je alle bibliotheken in de regio.