• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Lasergame kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Een lasergame kinderfeestje bij Bonanza in Denekamp is onvergetelijk voor kinderen!
Het kinderfeestje wordt in het speciaal ingerichte bos gespeeld waar ze kunnen rennen, bukken en schieten. Lekker in de buitenlucht!

Met de camouflage overall, het hoedje en de camouflage schmink zijn het echte soldaten. De kinderen genieten van het lasergamen terwijl jij kunt meekijken en foto’s kunt maken. In de pauze krijgen de kinderen een glas ranja. Je kunt daarnaast zelf een snack meenemen voor de kinderen.

Regent het?
Geen probleem! Kinderen vinden dit juist alleen maar leuker! Door de camouflage overall en de hoed merken ze weinig van de regen. Na afloop trekken ze de overall uit en ze zijn weer zo goed als droog!

Het lasergame geweer is geen laser! Het is een infrarood straal. Hierdoor is dit niet schadelijk voor de kinderen!Arrangementen
Er zijn verschillende mogelijkheden voor het vieren van je kinderfeestje. Je kunt een uur lasergamen voor €100,00 met 1 tot 10 kids. Wil je liever 1,5 uur in actie komen met je vriendjes, dat kan ook. Een lasergame kinderfeestje van 1,5 uur kost €150,00 met 1 tot 10 kids.

Eten
Het is toegestaan om eigen snacks mee te nemen. Wil je dat de kinderen ook lekker iets warms eten? Door een samenwerking met een restaurant in de buurt (200 meter, "Centropa") kunnen jullie na het lasergamen naar het restaurant om hier patatjes of pannenkoeken te eten.

Extra optie: menu met pannenkoek , stroop, poedersuiker, inclusief 1 drankje € 5,00 per kind of menu met patat, appelmoes, mayonaise/ketchup, kroket/frikandel/kipnuggets/spareribs inclusief 1 drankje € 5,00 per kind (prijs exclusief lasergame)

Voor het reserveren van een feestje klik je via de website button door naar de site van Bonanza Verhuur.

Tip: nog meer leuke uitjes in Denekamp vind je hier!

Bonanza verhuur

Grensweg 5
7591NG Denekamp
Openingstijden zie website Prijs Vanaf € 100 per feestje (1-10 kinderen) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!