Supervette feestjes bij Play-in door Kidsproof getest

13 juni 2022
Het aanbod bij Play-in was al te gek, maar is nu nog gaver! Onlangs zijn er aan het Kids Paradise, het Trampoline Park en de  Climb Walls nog meer leuke activiteiten toegevoegd. Kidsproofblogger Mandy ging met een groepje kinderen op pad om de nieuwe kinderfeestjes te testen. Leer alles over hun bezoek!

Het organiseren van een kinderfeestje vind ik steeds moeilijker worden naarmate mijn meiden ouder worden. Ze hebben al zo veel gedaan en hoe verras je nu écht de aanwezigen op het feestje van je kind? Tel daarbij op dat een mix van jongens en meiden het niet makkelijker maakt. Bij Play-in hebben ze hier een oplossing voor. Ze blijven uitbreiden met verschillende activiteiten en hebben nu nog meer keus. Ook kun je hier verschillende activiteiten combineren, zodat er voor iedereen wel iets leuks bij zit. Ik ben fan!

Centrale ligging
Ik werd uitgenodigd bij Play-in om hun nieuwste activiteiten uit te proberen. Mijn meiden stonden natuurlijk gelijk te juichen. En hun vriendinnen en vrienden ook. Ze gaan altijd graag mee om nieuwe activiteiten uit te proberen. Dus met een groepje van 8 kids, gevarieerd van 10 tot 12 jaar, gingen wij op deze zondag op weg naar Play-in. Fijn dat het lekker centraal ligt, zo kun je op de fiets naar het feestje toe en heb je geen geregel meer met auto’s. Wil je liever met de auto gaan? Er is volop ruimte om te parkeren en de eerste twee uren is parkeren zelfs helemaal gratis (daarna €1 per uur).

Verschillende pakketten
Bij Play-in aangekomen ontvingen we onze zogenoemde ‘verjaardagstas’ met voor alle kinderen een zakje chips. Ook kregen we een gereserveerde tafel toegewezen, waar we alle jassen en tassen konden achterlaten. Scheelt veel gesjouw. In ons pakket zat ook het onbeperkt drinken van limo en water. Dat is fijn, want dorstig word je wel als je de hele ochtend in de weer bent. Je hebt diverse pakketten waar je uit kunt kiezen. Op hun website staat duidelijk verteld welke keuze je hebt.

Game on!
Wij begonnen warm te draaien in de Arcadehal. Een gamehal met eindeloos veel games die je onbeperkt mag spelen De Arcadehal is nieuw en is natuurlijk helemaal de bom! Je hebt geen muntjes of pasjes nodig. Je drukt op start en kunt aan de slag. Ze hebben voor ieder wat wils: racen, schieten, dansen, airhockey en diverse sportspellen. De keuze is reuze, daardoor kan iedereen hier zijn of haar eigen gang gaan.

De jongens en meiden die ik mee had vonden de Arcadehal superleuk. Het was tof om te zien dat ze elkaar toch steeds weer opzochten en tegen elkaar gingen gamen. Toen ik na afloop vroeg welk spel de favoriet was zeiden ze volmondig: ‘het spinnenspel en airhockey’.

VR-brillen
Veel kinderen worden blij van een scherm. Het spelen met een VR-bril speelt hier natuurlijk als een schot in de roos op in. We werden welkom geheten door twee VR experts. Ze gaven een korte uitleg over wat er te gebeuren stond en legden uit hoe alles werkt. Zodra jij je VR-bril opzet stap je in een totaal andere wereld. Het is gewoon net levensecht. De kinderen gingen echt helemaal op in hun spelletje.

De kinderen werden in twee groepen verdeeld. Bij een van de games kon je met pijl en boog je tegenspeler verslaan en punten verdienen. Het was hilarisch om te zien hoe ze op gingen in hun spel. Deze activiteit vonden ze dan ook het allerleukste om te doen. Merel zei na afloop enthousiast: ‘mijn eerste keer met een pijl en boog en gelijk ben ik de winnaar. Hoe tof!’ De spellen die ze hier hebben zijn voornamelijk schietspellen en zijn geschikt voor zowel jongens als meiden. Ik mocht het ook even proberen en ik zat net als de rest er gelijk helemaal in. Na een half uur merk je dat je hersens wel moe zijn, dus tijd om even bij te komen met en frietje en een snack. Wat een feest!

Help, hoe kom ik eruit?
Na een fijne break mochten we onze hersens gaan kraken. De X-Cube is zo’n hersenkraker waar iedereen blij van wordt. Je hebt een variant voor jonge spelers en hoe ouder hoe lastiger de vragen. Superhandig dat je kunt kiezen uit een makkelijke en een moeilijke variant.

Bij onze escaperoom gingen ze als junior spionnen in opleiding aan de slag. Ze werden uitgedaagd om te laten zien of ze klaar waren voor het echte werk. Isa en Sophie namen de leiding en de rest ging mee in hun enthousiasme om zo snel mogelijk te kunnen ontsnappen. De blijdschap als ze weer een level verder waren was groot. Wat een beleving! En wat een vreugde toen ze de eindstreep hadden gehaald. Zara en Jonas vertelden enthousiast dat ze het best een gek idee vonden om opgesloten te zitten. Maar doordat het zo spannend was vergaten ze dat al snel.

Wat vonden wij ervan?
Het leuke aan deze locatie is dat je eindeloos kunt combineren met activiteiten. Daardoor is de fun factor extra groot en blijft de spanningsboog gespannen. Ook ideaal dat de feestjes voor kinderen van verschillende leeftijden zo geschikt zijn. Wat ons betreft zijn deze nieuwe kinderfeestjes bij Play-in dan ook een dikke aanrader! 

Praktisch
Je krijgt bij binnenkomst de tijden op een rij zodat je weet wanneer welke activiteit is gepland. Het enige wat je moet doen is in de gaten houden dat de kinderen op tijd op de juiste locatie staan. Ook moet je een half uur van tevoren even je tijd van eten aangeven, zodat de keuken weet wanneer ze de frietjes en snack naar de feesttafel kunnen brengen. Verder regelt Play-in alles voor je. Hoe makkelijk is dat!

Adres:
Play-in - The Wall
Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht

Klik via de roze button door naar de site van Play-in voor meer info over de kinderfeestjes!  

Kidsproofblogger Mandy woont samen met Martijn en haar drie dochters in de wijk Oog in Al in Utrecht. Haar dochters Merel (12), Sophie (9) en Jasmijn (7) zijn dol op het ondernemen van activiteiten. De weekenden zijn naast hockey en zwemles, dan ook altijd gevuld met gezelligheid. Mandy ervaart het soms als een uitdaging om voor alle meiden iets leuks te organiseren, omdat de leeftijden toch wel uiteen liggen. Daarom bezoekt ze regelmatig Kidsproof locaties, om zo te ontdekken wat geschikt is voor andere gezinnen.

Naar de website