Leuke paasuitjes met kinderen in Utrecht!

1 maart 2023
Bijna Pasen 2023! Lees hier onze tips voor leuke paasuitjes met kinderen in Utrecht en ga er samen op uit!

Tips voor leuke paasuitjes en paasactiviteiten met kinderen

Het is bijna zover: Pasen 2023! Het paasweekend is een mooi weekend om samen met je kinderen leuke dingen te ondernemen. En natuurlijk zijn er in en om Utrecht ook weer volop kinderactiviteiten te vinden op deze paasdagen! Bekijk hieronder onze tips voor leuke paasuitjes.

Pasen valt dit jaar op zondag 9 en maandag 10 april 2023.

Geertjes Hoeve
Geertjes Hoeve is een recreatieve biologische boerderij in het mooie Haarzuilens. Op zowel Eerste als Tweede Paasdag is de boerderij open en kun je hier de ultieme paassfeer op komen snuiven. Knuffel met de talloze lieve lammetjes die je ook zelf een flesje mag geven. Speur samen met de boer door het weiland en doe een wedstrijdje wie de meeste paaseieren vindt. 

Molen de Ster
De Paashaas is langsgeweest bij Molen de Ster. Hij heeft sporen achtergelaten in de vorm van paaseitjes. Kinderen kunnen op zoek naar alle stuks voordat ze aanschuiven bij de heerlijke Paasbrunch in de monumentale houtzagerij. Ook tijdens de brunch hebben ze nog genoeg te doen. Met eieren schilderen, knutselen en kleuren op het molenerf moeten de kinderen alle hapjes niet vergeten!De Moestuin
Eitjes zoeken, lekker brunchen en gezellig samenzijn kan in de mooie kas van De Moestuin! Zondag 17 april worden bezoekers verwelkomt met voorjaarssoep, verschillende soorten brood en beleg, quiche en een voorjaarssalade. Natuurlijk inclusief koffie, thee, sap, water en limonade! En hoeveel paaseitjes kunnen jullie ondertussen vinden?

Werkspoorfestival
Met Pasen wordt de Werkspoorkathedraal omgetoverd tot een fantastisch festival. Bezoekers kunnen lekker meeswingen met de muziek en in stoere foodtrucks vind je genoeg lekkers voor volwassenen én kinderen. Het Werkspoorfestival heeft ook een hoop kindervertier! Wat dacht je van een enorm Reuzenrad in de kathedraal, het maken van een eigen Keukenoutfit, poseren op de Photobooth of een stopmotion video maken in de Animatiebus? Schaapskooi Heidestein
De schaapskooi van Utrechts Landschap op Landgoed Heidestein is beide paasdagen geopend! Bewonder hier de pasgeboren lammetjes. Zo lief! Op 9 april kunnen kinderen in het bos ook op zoek naar de sprekende dieren tijdens de jaarlijkse vossenjacht. De schapenroute voor kinderen en het beestenbos voor de allerkleinsten maken dit paasuitje compleet.

Paasknutsels
Heb je zin om lekker thuis te blijven en bijvoorbeeld gezellig samen te gaan knutselen met je kinderen? In onze paasblog staan veel leuke knutseltips voor kinderen!Nog meer leuke tips voor paasuitjes in Utrecht
Kijk verder op onze site als je op zoek bent naar nog meer leuke paastips in en om Utrecht! En er zijn ook volop leuke adresjes voor de paasbrunch, paaslunch of paasdiner te vinden.

PS: nieuw op onze site? Klik dan eerst even naar onze homepagina om een goed beeld te krijgen van wat je hier allemaal vindt. Volg ons ook op Facebook en Twitter en meld je aan voor onze nieuwsbrief: zo blijf je altijd op de hoogte van de leukste en nieuwste tips om eropuit te gaan met je kinderen!