Tips voor de herfstvakantie met kinderen in Utrecht

29 september 2021
Het is (bijna) herfstvakantie 2021 en dus een weekje vrij voor de kinderen! Wij hebben de leukste tips voor je verzameld; van actieve herfstuitjes in de natuur tot overdekte gezinsuitjes en creatieve activiteiten.
Herfstvakantie in Utrecht met kinderen - leuke gezinsuitjes!

Herfstvakantie 2021 met kinderen in Utrecht

De herfstvakantie is een mooie tijd om er lekker met z'n allen op uit te gaan. En er is weer zoveel leuks te doen dit jaar! Zo zijn er in de herfstvakantie speciale kinderactiviteiten georganiseerd in veel musea in Utrecht. Maar ook veel andere locaties organiseren leuke extraatjes in de vakantie.

Zo fijn dat er dit jaar weer zo veel georganiseerd kan worden. Het barst van de leuke kinderuitjes, herfstuitjes en gezinsuitje deze vakantie!

Heb je zin om lekker naar buiten te gaan met de kinderen? Ga dan eens een van de mooie natuurplekken in en om Utrecht ontdekken. Prachtige herfstbladeren verzamelen, kastanjes zoeken of gewoon lekker spelen. Het bos is extra mooi in de herfst!

Of je iets zoekt voor binnen of buiten, er is hééél veel leuks! Wij hebben alle toffe herfstvakantie-tips en uitjes in Utrecht in 2021 voor je verzameld. Hele fijne vakantie!

herfstvakantie uitjes kinderen tips