KlimklUP Neoliet UtrechtTerug naar het overzicht

Lekker samen trainen, klimmen en chillen? Word lid van de KlimklUP! Klimmen kan > 5 jaar.
Bij Neoliet vinden ze kids en jeugd leuk en belangrijk, vandaar dat ze in al hun vestigingen hun eigen KlimklUP hebben opgericht. Die is er voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Er wordt dagelijks getraind en je kunt er ook voor kiezen om meerdere keren per week trainen. Er is zelfs een fanatiek wedstrijdteam!

Je hebt als lid allerlei voordelen; je kunt bijvoorbeeld meedoen met leuke activiteiten, outdoor klimmen en deelnemen aan wedstrijden.

Tip voor de wat jongere kinderen (vanaf 5 jaar): op zaterdag- en zondagdagochtend is er ouder-kind klimmen, superleuk om samen aan de slag te gaan bij deze speciale Klauters KlimklUP!

Lijkt je het cool? Ga gewoon een keertje langs voor een proefles. Iedere eerste training van de maand is een proefles mogelijk. 

Klik via de roze button door naar de site van Neoliet Utrecht voor meer informatie!

Wist je dat je hier ook een spannend en avontuurlijk klimfeestje kunt geven?

Klimcentrum Neoliet Utrecht

Componistenlaan 6
3451 SX Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod