icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Voetjebal - Nu aanmelden!Terug naar het overzicht

Jonge voetballers opgelet! Dit is een speciaal speelconcept voor kinderen van 2 t/m 5 vijf jaar.
Kleuters en peuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met een bal, samen met één van hun ouders, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt.

Voetjebal is nog veel meer dan een voetballend speelconcept. Veel basale ontwikkelingsgebieden worden tijdens de sessies aangesproken. Op een speelse manier leren de kinderen onder andere kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen.

Al het Voetjebal-materiaal is speciaal ontworpen voor kinderen en stimuleert hun coördinatie, behendigheid en balans. Er worden kegels gebruikt, door het topmerk Nike ontworpen skill ballen, maar ook hoepels, pitzakken en balanceerborden, dit alles in vrolijke kleuren. Doel van iedere oefening is het bevorderen van de motoriek, maar belangrijker nog is het om lol te hebben!
 
Wil je meer weten over de mogelijkheden van Voetjebal in Utrecht? Klik dan via de roze button door naar de website!

Voetjebal


Openingstijden Voetjebal zit op twee locaties in Utrecht (in de buurt van het Wilhelminapark en op de Binnentuinlaan in Vleuterweide) én ook in Zeist.

Klik via de button door naar de website van Voetjebal voor het actuele rooster.
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nazomertips en supertoffe kinderfeestjes

Nazomertips en supertoffe kinderfeestjes

Hebben jullie nog een kinderfeestje in te halen? Of bijna een jarige thuis? Hieronder vind je een aantal van onze favoriete feestjes. Check zeker ook de tips voor een heerlijke nazomer!

Check onze tips