De ToverknolTerug naar het overzicht

In theater De Toverknol is het iedere woensdag, zaterdag en zondag feest. Hilarische voorstellingen!
In theater De Toverknol kun je iedere woensdag, zaterdag en zondag naar een voorstelling komen kijken. Elke maand is er weer een nieuwe! Voordat het avontuur begint, kan je je verkleden en een glaasje limo nemen en een koekje eten. Het doek gaat open… ze gaan beginnen!

Voor de kinderen spannend en leuk, maar voor ouders ook verrassend en grappig! Leuk uitje dus voor het hele gezin.

Naast voorstellingen kan je hier ook terecht voor verjaardagsfeestjes, cursussen (peuterdans (2-4 jaar), muziekles (2-4 jaar), toneelles (4-6 en 6-10 jaar), musicalles (6-10 jaar). Ook worden er zomerkampen georganiseerd voor kinderen van 5-9 jaar; super voor creatieve en fantasierijke kinderen!

Kijk via de roze button door naar de site voor meer informatie.

De Toverknol Utrecht

Oude Gracht 63
3511 AD Utrecht
Openingstijden Er zijn twee soorten voorstellingen; een voor kinderen van 1 t/m 4 jaar (10.30 en 12.15 uur) en een voor 5 t/m 9 jaar (om 14.00 uur).

Elke woensdag (om 10.30 en 14.00 uur), zaterdag en zondag (om 10.30, 12.15 en 14.00 uur) worden er voorstellingen gegeven en vaak worden er in de vakanties extra voorstellingen gepland.
Prijs € 9 per persoon vanaf 1 jaar. De prijs is inclusief koffie/thee, limonade en koekjes. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuw: Universiteitsmuseum Utrecht

Nieuw: Universiteitsmuseum Utrecht

Het vernieuwde UMU is vanaf 6 september open! Een fantastisch familiemuseum vol onderzoek en wetenschap waar je zelf aan de slag kunt.

Komen jullie ook speuren en ontdekken?

Naar het UMU