• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Watersport bij Down UnderTerug naar het overzicht

Een fantastisch plekje voor watersport maar ook om heerlijk te luieren en lekker te eten!
Down Under heeft alles wat je van een geweldige strandtent mag verwachten! Een ontspannen sfeer, een zandstrand, twee ruime terrassen, ligbedden en uiteraard (zomerse) hapjes, drankjes en ijsjes. En niet te vergeten spectaculair uitzicht op de Laagravense plas en de watersporters! Kinderen kunnen zich niet alleen in het water lekker uitleven maar ook in de onlangs vernieuwde speeltuin. 

Bij mooi weer hoef je dus niet meer in de file naar Bloemendaal, maar kun je gezellig naar Down Under. Ook bij minder mooi weer is er hier trouwens van alles te doen!

De Down Under Cableway ligt in de zuidplas van recreatiegebied Laagraven in Nieuwegein. Je kunt hier allerlei watersporten doen, zoals wakeboarden, wakeskaten en waterskiën. Heb je het nog nooit eerder gedaan? Wees niet bang! De Cableway is voor iedereen toegankelijk en maakt het leren makkelijk. En wist je dat je hier ook kunt suppen?

Tip! Speciaal voor kinderen is er de Kidsclub, een serie van 4 lessen. Gaaf!

Verder kun je het hele jaar door binnen bodyboarden, een fantastische activiteit voor jong & oud én zeker ook voor beginners!

Houd je het liever droog? Dan is voetgolf misschien iets voor jou! Voetballen maar dan net ietsje anders. Deze geweldige activiteit is een combinatie van voetbal en golf inclusief obstakels op het terrein! 

Ben jij zo stoer om het een keer te proberen? Bekijk dit filmpje, dan kun je zien wat er allemaal mogelijk is bij Down Under!

Wist je trouwens dat het terras van Down Under in de zomer van 2018 door Misset Horeca is uitgeroepen tot het beste terras van de provincie Utrecht?

Klik voor meer info over Down Under op de roze button.

Down Under

Ravensewetering 1
3439 ZZ Utrecht
Openingstijden Zie de website voor de actuele openingstijden. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Buku nanga kuku

Buku nanga kuku

In Bibliotheek Neude vindt er op 23 juni een groot Surinaams feest plaats.

Prachtige verhalen, kinderworkshops, Surinaamse lekkernijen en meer!

Bekijk alle activiteiten