• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

BlotevoetenpadTerug naar het overzicht

He, wat voel ik nu? Van zacht gras of mos en fijn zand tot grind en grote keien, ontdek het zelf!
TIJDELIJK IN ONDERHOUD!

Lopen op blote voeten is heerlijk, bevrijdend, een gezonde en speelse manier van natuurbeleving! Leuk voor kleine en grote kinderen!

Op het Blotevoetenpad van het Natuurkwartier Nieuwegein loop je een korte wandelroute van ongeveer 30 minuten. Een parcours, over verschillende soorten ondergrond: van zacht gras of mos en fijn zand tot grind en grote keien, van houtsnippers tot houtstronken en dikke takken. Welke ondergrond vinden jullie het fijnste op je blote voeten?

Ook voor kinderen is het pad ontzettend leuk; met een strandje, modderige stukken en een avontuurlijke brug kunnen ook zij hun energie kwijt.

Blotevoetenpad Extra
Met een rugzakje vol leuke ideeën loop je op jouw blote voeten over allerlei materialen en doe je onderweg spelletjes en ontdekkingen. Je doet er dan ongeveer 60-90 min. over. Het rugzakje zorgt voor een extra beleving, dit is een aanvulling op de wandeling. Het rugzakje is vooraf te reserveren via de site van het Natuurkwartier.

Het pad is te bewandelen tijdens de openingstijden van het Natuurkwartier, tot ongeveer oktober/november.

Klik voor meer info over dit leuke natuuruitje door naar de site via de roze button.

Op zoek naar leuke buitenuitjes? Bekijk ons overzicht met leuke natuuruitjes in en om Utrecht!

Natuurkwartier

Geinoord
3432 PE Nieuwegein
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje