Podium Sprits!Terug naar het overzicht

Kennen jullie dit jeugdtheater in Utrecht al? Uitgebreid aanbod van theater, dans en muziek!

Podium Sprits & ZIMIHC theater Zuilen presenteren een bomvol jeugdprogramma in het Vorstelijk Complex in Utrecht. Er zijn drie kindervoorstellingen per maand te zien van professionele jeugdgezelschappen. Theater, dans en muziek voor een jong publiek!

Eens per maand op woensdagochtend is er een voorstelling voor de allerkleinsten (vanaf 0,5 tot 4 jaar). Bij deze peuterochtenden kan je rondom de voorstellingen lekker spelen, tekenen en knutselen. 

Om de week op zondag zijn de mooiste familievoorstellingen (vanaf 3 tot 12 jaar) te bezoeken. Bij de familiezondag wordt er vooraf geschminkt, getekend en geknutseld in de foyer. Na afloop van de voorstellingen op zondag kan je zelf aan de slag in een theater- of dansworkshop!

Een heerlijk uitje voor het hele gezin! Klik snel op de roze button en check de website van Podium Sprits voor het complete programma.

Podium Sprits / ZIMIHC Theater Zuilen

Prinses Christinalaan 1
3554 JL Utrecht
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag

Kom 4 juni naar toegankelijk speelfestival De Grote Samenspeeldag van De Speeltuinbende. Er zijn gave optredens en voorstellingen. Maar kids kunnen ook circustrucs leren, klimmen, suppen, samen spelen, muziek maken en gamen.

Programma en tickets!