WEEKENDTIPSTerug naar het overzicht

De leukste weekendtips en weekenduitjes voor 't hele gezin. Ga er met je kinderen op uit!
Weekendtips en weekenduitjes voor ouders met kinderen vanaf 2 jaar vind je op Kidsproof Utrecht! Doen jullie in het weekend ook graag leuke dingen met het gezin?

Op de Eropuit pagina vind je alle kinderuitjes en tips die je iedere dag kunt doen. In de Uitagenda vind je ook uitjes die op een speciale dag plaatsvinden. Hier vind je dus ook open dagen, workshops, festivals en andere gezinsuitjes. Klik door om alle weekendtips in Utrecht te bekijken!

We verzamelen niet alleen de leukste weekendtips voor Utrecht (incl. Leidsche Rijn), maar ook voor Zeist, Nieuwegein, Houten, Maarssen en meer dorpen in de regio.

Er is in en om Utrecht zo veel leuks te doen voor het hele gezin, of jullie in het weekend nou graag de natuur in gaan, een museum induiken, een mooie theatervoorstelling bezoeken, met dieren willen knuffelen of een film willen pakken, het kan allemaal. Natuurlijk ook leuk om een weekend uitje te combineren met een drankje en iets lekkers in een van de vele Kidsproofrestaurantjes. 

Een heel fijn weekend samen met je kinderen!

PS: Heb je zelf een leuke weekendtip? Laat het ons weten via utrecht@kidsproof.nl

Weekend


Utrecht, Leidsche Rijn, Zeist, Nieuwegein, Houten
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod