• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kids Lodge partiesTerug naar het overzicht

Zooo veel leuke actieve en originele feestjes bij Kids Lodge! Welke kiezen jullie?
Ken je Kids Lodge al? In en om Houten zijn ze heel bekend op het gebied van kinderopvang. Party Lodge is een creatieve afdeling binnen de organisatie die de leukste familie- en kinderfeestjes organiseert!

Een paar populaire feestjes
Mario, wie kent hem niet?! Speciaal voor de jongere kids is er een supercool Mario feestje! Tijdens dit feestje kruipen de kinderen in de huid van Mario en zijn vriendjes en spelen ze verschillende spellen,

Zoek je een actief kinderfeestje waarbij iedereen dubbel ligt van het lachen? Dan is Bumpball feestje iets voor jullie! Bumpball is een nieuwe variant van voetbal en is door de hoge funfactor ideaal voor een hilarisch kinderfeestje. Bump elkaar omver en scoor!

Ouder dan 8 en in voor een super avontuurlijk, spannend kinderfeest? Probeer binnen 1 uur te ontsnappen uit de Escape Room. De kinderen krijgen aanwijzingen en opdrachten om te ontsnappen uit dit spannende verhaal! Het ontrafelen van sloten, codes en puzzels en het gebruiken van creativiteit staat centraal...

Nog veel meer feestjes
Er is nog veel meer keuze! Wat denk je van een Geheim Agent feestje? Waar je op de Geheim Agent Academy leert hoe je een geheim agent wordt! Of toch liever een Survivalfeest, een actief feestje in de buitenlucht met uitdagende activiteiten en heel veel plezier? Ook zijn er Model voor 1 dag feestjes, Expeditie Robinson, is er een E-fitzone, een zwembad en nog véél meer. Op de site zie je ook een indicatie van de leeftijd van de kinderen, er is voor elk wat wils!

Overige info
In overleg zijn de feestjes te combineren met het eten van frietjes plus een snack, poffertjes of pannenkoeken, het feestje wordt dan verlengd met 30 minuten. Bij alle feestjes is iets te drinken en een chocolaatje tijdens het feest én een zakje chips na afloop inbegrepen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken zodat jouw zoon/dochter een topfeest krijgt!

Klik voor meer info over de feestjes bij Kids Lodge door naar de site via de roze buttton.

Kids Lodge

Hefbrug 4 (hoofdlocatie)
3991 LB Houten
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beleef jouw zomer in Zeist

Beleef jouw zomer in Zeist


Ervaar de schoonheid van de natuur, de ruimte voor cultuur en de gezelligheid van een bruisend winkelcentrum. Allemaal in het groen van de Utrechtse Heuvelrug!

Alle activiteiten in Zeist