De Techniekjuf op je feestTerug naar het overzicht

Spelenderwijs ontdekken hoe leuk techniek en natuurkunde is, dat kan bij de Techniekjuf! 4+
Hoe leuk is het om samen met je vrienden en vriendinnen een blijvend werkstuk te maken en plezier met elkaar te beleven tijdens deze activiteiten!

De jarige en zijn vriendjes en vriendinnetjes gaan gezellig aan de slag om een technisch werkstuk te maken. De Techniek-juf komt gezellig bij je thuis en heeft keuze uit verschillende pakketjes grote en klein werkstukken ingedeeld in de door jou uitgekozen tijd.

De kinderen gaan afhankelijk van het werkstuk ontwerpen, zagen, timmeren  en eventueel versieren aan beweegbare werkstukken. Dat kan bijvoorbeeld een bedlampje zijn of een flipperkast. Na afloop mag iedereen zijn of haar werkstuk natuurlijk mee naar huis nemen!

Maximaal 10 kinderen per groep, dit kan natuurlijk ook een mix zijn van jongens en meisjes. De Techniekjuf zorgt voor de benodigde materialen en voor bescherming van de tafels.

Wilt je meer weten over een knutselverjaardagfeestje? Klik dan op de roze button.

Tip! Kijk ook eens op het overzicht van alle creatieve kinderfeestjes in Bilthoven, De Bilt en Zeist.

Techniekjuf

Leeuweriklaan 5
3722 CT Bilthoven
Openingstijden Nader te bepalen Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje