Genieten bij BelleTerug naar het overzicht

Lekker en gezellig met je kids uiteten bij Bistro Belle in Oud-Zuilen!
Lekker een hapje eten, romantisch met zijn tweetjes of gezellig met de kinderen. In Belle’s bistro geen moeilijke gerechten maar goede klassiekers en lekkere seizoensgerechten; Chef Jesse en zijn team maken van elk gerecht een feest.

Kinderkaart
Ook voor kleine gasten tot 12 jaar heeft Belle een uitgebreide menukaart. Van zeewolffilet tot een tomatensoepje, een frietje of een dievenbord. Met als verrassing bij het toetje; de echte Belle-blaas!

Speelkelder
In de speelkelder zijn de kids van harte welkom. Ze kunnen lekker spelen, kleuren of TV kijken. Het is niet zo dat je je daarvoor het hele pand door moet, de wijnkelder is gewoon vanuit de bistro toegankelijk.

Kinderdisco
Een aantal keer per jaar organiseert Belle op zondagmiddag een leuke kinderdisco! Met discolampen en echte DJ, alles om er een top feestje van te maken voor kinderen tot 12 jaar! Swingen, dansen en plezier hebben… De kids de voetjes van de vloer, terwijl papa en mama heerlijk kunnen genieten van een drankje en hapje in de bistro. Klik door naar de site voor de actuele data.

Kortom, Belle is echt een aanrader voor gezinnen met kinderen. Klik voor meer info door naar de site via de roze button!

Bistro Belle

Dorpsstraat 12
3611 AE Oud-Zuilen
Openingstijden Klik voor de actuele openingstijden door naar de site via de roze button!


Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toffe uitjes voor een heerlijke nazomer!

Toffe uitjes voor een heerlijke nazomer!

Fijn dat er weer veel leuks te doen is. Hieronder vind je allemaal toffe uitjes en tips voor de komende tijd!

Check onze tips