Genieten bij BelleTerug naar het overzicht

Lekker en gezellig met je kids uiteten bij Bistro Belle in Oud-Zuilen!
Lekker een hapje eten, romantisch met zijn tweetjes of gezellig met de kinderen. In Belle’s bistro geen moeilijke gerechten maar goede klassiekers en lekkere seizoensgerechten; Chef Jesse en zijn team maken van elk gerecht een feest.

Kinderkaart
Ook voor kleine gasten tot 12 jaar heeft Belle een uitgebreide menukaart. Van zeewolffilet tot een tomatensoepje, een frietje of een dievenbord. Met als verrassing bij het toetje; de echte Belle-blaas!

Kinderdisco
Een aantal keer per jaar organiseert Belle op zondagmiddag een leuke kinderdisco! Met discolampen en echte DJ, alles om er een top feestje van te maken voor kinderen tot 12 jaar! Swingen, dansen en plezier hebben… De kids de voetjes van de vloer, terwijl papa en mama heerlijk kunnen genieten van een drankje en hapje in de bistro. Klik door naar de site voor de actuele data.

Kortom, Belle is echt een aanrader voor gezinnen met kinderen. Klik voor meer info door naar de site via de roze button!

Bistro Belle

Dorpsstraat 12
3611 AE Oud-Zuilen
Openingstijden Klik voor de actuele openingstijden door naar de site via de roze button!
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuw: Universiteitsmuseum Utrecht

Nieuw: Universiteitsmuseum Utrecht

Het vernieuwde UMU is vanaf 6 september open! Een fantastisch familiemuseum vol onderzoek en wetenschap waar je zelf aan de slag kunt.

Komen jullie ook speuren en ontdekken?

Naar het UMU