Eten bij De EendrachtTerug naar het overzicht

Geniet van de natuur, de lammetjes, bouw hutten en plof daarna neer bij Restaurant De Eendracht!
De Eendracht Blaricum (voorheen bekend als restaurant de Tafelberg) is gevestigd op een unieke locatie aan de Tafelbergerheide en per 1 juni onderdeel van De Eendracht-familie geworden! Dat betekent niet alleen een nieuwe naam en een nieuw concept, maar ook een andere look en feel.

Natuurlijk blijven ze wèl doen waar ze goed in zijn. Heerlijke gerechten serveren, zoals onze houtoven-pizza's, met een lach een verfrissend drankje brengen op het ruime terras en ook de bekende gezichten uit het team zijn gebleven!

De keuken is dagelijks geopend vanaf 9.00. Ze hebben een heerlijk menu en ook een heerlijk kindermenu! Lees hier de bevindingen van onze Kidsproofreporters >>>

Natuurgebied
De heide waar De Eendracht aan ligt is een fantastisch natuurgebied en biedt veel ruimte om te spelen voor de kinderen. De schaapskooi ligt op loopafstand en de Schotse Hooglanders en schapen lopen los rond op de hei, dus er is veel te beleven! Kom je ook lammetjes kijken of lekker hutten bouwen?

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie of om lekker te reserveren!

Tip: neem ook eens een kijkje tussen de leukste clubjes van 't Gooi!

Restaurant de Eendracht

Oude Naarderweg 2
1261DS Blaricum
Openingstijden Dagelijks geopend vanaf 9.00 Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

BoekStartdag bij Bibliotheek Utrecht

BoekStartdag bij Bibliotheek Utrecht

Een speciale dag voor de allerjongste bieb-bezoekers. Luisteren naar verhalen en muziek, dansen en zingen. Kom ook, de sap staat klaar.

Baby’s in Utrecht kunnen gratis lid kunnen worden van de bibliotheek!

Bekijk het programma