Rose&vanillaTerug naar het overzicht

Unieke smaakcombinaties in glutenvrije en lactosevrije cakes en taarten van rose&vanilla!
Overheerlijk zijn de taarten van rose&vanilla! Een stukje voor jezelf of een taart voor de hele familie? Verjaardag of iets anders te vieren? Het is altijd een goed moment om deze lekkernijen te proeven.

Laat je verrassen door de unieke combinaties van smaken. De cakes en taarten, gemaakt door Daphne, zijn allemaal glutenvrij en lactosevrij en ambachtelijk gemaakt met de heerlijkste biologische ingrediënten.

Waar heb jij zin in? De appeltaart – net zo lekker als die van oma – om vanavond te delen met z’n 8-en? Walnotenbrownies die je eigenlijk voor jezelf wilt houden? Of de klassieke cakejes in vier verschillende smaken?

Echt een uniek adresje in Utrecht!

Rose&vanilla to-go & delivery
De winkel is elke dag geopend voor taartjes, koffie en broodjes to-go. Geen tijd om langs te komen? Bestellen is ook mogelijk. Verras iemand anders of jezelf door het lekkers gewoon aan de deur te laten bezorgen. Jummie!

Klik voor meer info over de glutenvrije en lactosevrije taarten door naar de site via de roze button!

rose&vanilla

Amsterdamsestraatweg 13
Utrecht
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gratis meet ‘n greets met schrijvers

Gratis meet ‘n greets met schrijvers

Tijdens de Kinderjury zijn alle kinderen van 6 t/m 12 jaar in Nederland de baas. Lees zoveel mogelijk boeken uit 2023, en stem in april op jouw favoriete boek.

Tip: plan vast zo'n toffe meet ‘n greet in de bieb!

Lees alles over de Kinderjury