VAKANTIEKAMP | De leukste vakantiekampen 2023
Vakantiekampen

VAKANTIEKAMP | De leukste vakantiekampen 2023

Wij verzamelden de leukste vakantiekampen, voorjaarskampen, meikampen, zomerkampen, herfstkampen, dagkampen en sportkampen voor je.

In de regio Utrecht voor overdag óf iets verder weg met overnachtingen, er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen!

Veel plezier op kamp!

Tips van de maand:

Filteropties

Leeftijd
totaal 17 resultaten
Pagina: 1
totaal 17 resultaten
Pagina: 1

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Utrecht?

In de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist

Op Kidsproof Utrecht vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, De Bilt en Woerden!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.