Zwemles GeusseltbadTerug naar het overzicht

Actief, leerzaam en plezierig: dat zijn de ABC zwemlessen bij het gezellige Geusseltbad in Maastricht!
Ben je op zoek naar goede én leuke zwemlessen op een toplocatie in Maastricht? Bij het Geusseltbad kan het! De zwemlessen zijn gebaseerd op de EasySwim-methode, voor kinderen vanaf 4 jaar. In deze lessen wordt zoveel mogelijk bij de denkwereld van jouw kindje aangesloten, en bestaan de lessen uit speelse, leuke en uitdagende werkvormen!

De kinderen leren zwemmen in speciale zwempakjes en speelse lesmaterialen. Op deze manier zijn de lessen leuk, leerzaam én veilig! Dankzij het EasySwim zwempakje kunnen de kinderen vrij bewegen en voelen ze zich veilig en vertrouwd in het water. Ook staat de zweminstructeur of -instructrice bij de kinderen in het zwembad, wat zorgt voor meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning. 

Wil je meer weten? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: In deze blog lees je de ervaringen van een tevreden moeder over de 10-daagse turbocursus in het Geusseltbad!

Geusseltbad

Discusworp 4
6225 XP Maastricht
Openingstijden Klik op de roze websitebutton voor meer info over de lestijden! Prijs Kies voor 4-weken leskaarten of het diploma-garantieplan. Hiermee betaal je een vaste prijs voor het behalen van één (of meerdere) diploma's. Het maakt niet uit met hoeveel lessen! Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie in Nederland!

Vakantie in Nederland!

Velen blijven dit jaar in Nederland met vakantie. Komt dat even goed uit! Wij hebben een geweldig vakantieland en kidsproof heeft 26 toffe uitjes in verschillende regio's voor je verzameld. Dus waar jij ook op vakantie bent in Nederland, er zit vast een goede tip voor je tussen!

26 vakantieuitjes eigen land!