icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
Ontbijten met kinderen in Zuid-Limburg
Uit ontbijten

Ontbijten met kinderen in Zuid-Limburg

Leuke ontbijtcafés en kindvriendelijke ontbijtplekken in Zuid-Limburg. Trakteer jezelf en de kinderen op een verwenontbijt met croissants, verse sapjes en dampende koffie.

Kom je ook onbijten met kinderen in Zuid-Limburg?

Filteropties

Locatie
totaal 23 resultaten
Pagina: 1
totaal 23 resultaten
Pagina: 1

Ontbijten met kinderen in de regio Zuid-Limburg?

Er zijn een heleboel fijne plekken waar je buiten de deur kunt ontbijten met kinderen in Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden. Kies voor een leuk café, kindercafé, restaurant of brasserie en trakeer het gezin op een verwenontbijt met croissants, verse sap en koffie.

Ontbijtplekken en kindercafés in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard

Ken jij alle ontbijt hotspots in de buurt al? Op Kidsproof Zuid-Limburg vind je alle fijne adressen waar je uit ontbijten kunt met kinderen. Ga voor een café met een lekker kinderontbijt menu of een restaurant met speelhoek. Tip: deze plekken zijn ook heerlijk om te ontbijten met je baby, peuter of kleuter.

Brunchen met kinderen in de regio Zuid-Limburg

Liever uitslapen? Op veel van deze ontbijtplekken kun je ook heerlijk brunchen met kinderen. Bekijk hier alle kindvriendelijke brunchplekken in Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden.