Restaurant de GraasjTerug naar het overzicht

Lekker eten, een high tea of high ranja met de kinderen? Het kan allemaal bij dit restaurant in Roermond!
Naast de binnenspeeltuin is het restaurant het hart van de Graasj. Geniet van een lekkere kop koffie met vers gebak, huisgemaakte soep met een goed gevuld broodje, een frisse salade of een uitgebreide maaltijd.

Voor de kinderen staat er veel lekkers op de kinderkaart! Kies uit tomatensoep, een broodje frikandel of kroket, een kindertosti, een pannenkoek of pizza. En daarna natuurlijk een kinderijsje. Smullen maar!

High Ranja
Een gezellig eetfestijn voor de kinderen, dat is de High Ranja! Tussen al het spelen door kunnen ze even hun relaxmomentje pakken met 2 soorten ranja, een mini tosti, een mini worstenbroodje en mini snacks. Naast deze hartige lekkernijen behoort een fruitspiesje, rauwkostspiesje, snoepspiesje, mini muffin, plak cake, arretjescake én koekjes ook tot het assortiment.

Babyshower of babyborrel
Wil je een aanstaande moeder verrassen? Of een feestje geven omdat de baby er is? Kies dan voor een babyshower of babyborrel bij de Graasj. Dit arrangement heeft vele mogelijkheden, klik op de roze websitebutton voor meer informatie op de website!

Meer weten? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

TIP: wist je dat Kidsproof Zuid-Limburg ook de leukste clubjes voor kinderen op een rijtje heeft gezet?

De Graasj

Knevelsgraafstraat 21
6041 GP Roermond
Openingstijden Maandag, dinsdag, donderdag: 9.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 9.00 tot 19.00 uur
Vrijdag: 9.00 tot 20.00 uur
Zaterdag & zondag: 10.00 tot 20.00 uur
Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Dierendag!

Dierendag!

Op 4 oktober is het weer dierendag! Het moment om je trouwe dierenvriendje wat extra aandacht te geven! Maar ook de dieren die in een park of boerderij verblijven willen wel wat extra aandacht van jou. Klik gauw op de roze button voor al onze toffe dierenuitjes!

dierenuitjes op kidsproof