Sportief in Maastricht!
Clubjes

Sportief in Maastricht!

In Zuid-Limburg zijn heel wat clubjes te vinden. Wat dacht je van skiën, voetbal, yoga, zwemmen, golf of creatief aan de slag!

Hier vind je een overzicht van alle leuke clubjes in Zuid-Limburg.

Er is vast een clubje dat bij jouw kind past.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 53 resultaten
Pagina: 12
totaal 53 resultaten
Pagina: 12

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Zuid-Limburg?

In de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Zuid-Limburg heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard

Op Kidsproof Zuid-Limburg vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden!