Restaurant SchrieversheideTerug naar het overzicht

Heerlijk smikkelen aan de rand van het prachtige natuurgebied Brunssummerheide!
Aan de rand van het geweldig mooie natuurgebied Brunssumerheide vind je restaurant Schrieversheide. Via de grote parkeerplaats aan de Schaapskooiweg wandelt u zo naar het bezoekerscentrum / pannenkoekenhuis.

Hier is tevens het startpunt van wandel- en fietsroutes en je kunt er beginnen aan een uitdagende ATB-route.

Voor de kleinste kids is er een mini-speeltuintje om lekker in te ravotten.

Het restaurant Schrieversheide beschikt over 120 zitplaatsen binnen en zo'n 500 zitplaatsen op het terras. Geniet van de prachtige paars-groene heide, waar de herder met z'n schapen dikwijls te bewonderen is.

De menukaart is veelziijdig en voor elk wat wils is er wel wat lekkers te vinden. Denk hierbij aan warme en koude dranken, soep, frietjes, ambachtelijke broodjes en natuurlijk pannenkoeken en nog veel meer!
Voor zowel het restaurant als het terras geldt zelfbediening; u mag uw bestelling doorgeven aan het buffet. Op drukke dagen hanteren wij een beperkte menukaart.

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof eropuit-pagina!

Restaurant Schrieversheide

Schaapskooiweg 99
6414 EL Heerlen
Openingstijden Restaurant Schrieversheide is normaliter het gehele jaar dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Prijs - Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Wat is december toch een gezellige, maar oh zo drukke maand! Overal in Nederland verschijnen weer betoverende winterwonderlandjes, glanzende ijsbanen en knusse kerstmarkten. Wij hebben ze allemaal voor je verzameld in onze blog!

Gezellige kerstmarkten!