icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19

Woodz Restaurant & BarTerug naar het overzicht

Op zoek naar dat ultieme vakantiegevoel in een rustige en serene setting? Dan moet je bij Woodz zijn.
Het restaurant is gelegen in het prachtige limburgse heuvelland. Terwijl je geniet van de heerlijkste gerechten, kijk je met een dromerige blik over het mooie uitzicht. De menukaart biedt voor iedereen wat wils en zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Ook voor de kleinsten onder ons, zijn er diverse mogelijkheden. 

In de avonduren staan ze graag voor je klaar met de lekkerste drankjes en fijne achtergrondmuziek. Een biertje van de tap? Een smakelijke cocktail? Of gewoon kennismaken met een kopje heerlijke koffie of thee? Want zowel in de zomer als in de wintermaanden is het heerlijk vertoeven bij Woodz. Even helemaal niets, alleen maar de huiselijke sfeer ervaren en het prachtige uitzicht.

Je kunt genieten van onze gerechten in onze gezellige huiskamer, of neem lekker plaats op ons panorama terras, waarbij je je letterlijk even in het buitenland waant.

Voor de kinderen is er een speciaal plekje. Lekker spelen, kleuren en relaxen. Of buiten ravotten op de ligweide of klimmem op het klimtoestel.

?Wist je dat restaurant Woodz de ideale start- en eindlocatie is voor jouw wandeling door het heuvelland? Er zijn twee routes voor je samengesteld, in samenwerking met de wandelgids Zuid-Limburg, die je langs de mooiste plekjes brengen. De routes zijn er in de lengte van 6 en 11 km en zijn zelfs uitgebreid met leuke wetenswaardigheden!

Voor meer informatie ga je naar de website via de roze websitebutton.

TIP: Neem ook eens een kijkje op onze kidsproof kinderfeestjes pagina!

Woodz Restaurant & Bar

Valkenburgergweg 128
6305 EA Schin op Geul
Openingstijden April t/m September incl. schoolvakanties:
Maandag t/m zondag van 10.00 - 22.00 uur.
Oktober t/m maart:
Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag en donderdag: 16.00 - 22.00 uur
Vrijdag t/m zondag: 12.00 - 22.00 uur.
De keuken is geopend tot 20.00 uur, tot die tijd kunt u uw gerechten bestellen.
Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Meivakantie

Meivakantie

Niks leukers dan vakantie hebben! Genieten van zon, veel buitenspelen en op gepaste wijze er lekker even op uit gaan. Lees onze tips voor een toffe mei-vakantie!

toffe meivakantie tips