MultiBall beweegmuurTerug naar het overzicht

Interactief & uitdagend. Sporten en gamen tegelijk, het kan op de MultiBall bij Arenal Kerkrade!
MultiBall, is een innovatieve technologie die elke muur transformeert in een volledig meeslepende interactieve sportervaring. Spelers worden uitgedaagd al bewegend een spel te spelen of een trainingsmodule te doorlopen.

Er kan een verscheidenheid aan zowel educatieve, sportieve als recreatieve spellen met de MultiBall worden gespeeld. Er zijn spellen om je geografische kennis bij te schaven of muziek te spelen. Een potje doelschieten en tennis of squash trainingsmodules behoren tot de mogelijkheden, maar ook games als MonsterMatch of Idol Rush zijn beschikbaar. 

De MultiBall is nog volop in ontwikkeling dus met regelmaat komen er nieuwe spellen beschikbaar. De MultiBall beweegmuur is per uur (€25,- per uur) of per half uur (€15,- per half uur) te reserveren. Er kunnen maximaal 8 kids tegelijkertijd in de ruimte. 

De Multiball beweegmuur is ook geschikt om met het gezin lekker een (half)uurtje met elkaar te bewegen, voor kinderfeestjes of als trainingsmogelijkheid voor voetbalteams, handbalteams, squashers en tennissers. De Roda JC Academy ging jullie al voor, wie volgt?

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje in onze uitagenda voor toffe workshops en evenementen!

Arenal Kerkrade

Tunnelweg 86
6468 EK Kerkrade
Openingstijden zie website Prijs Kosten: € 15,- per half uur of € 25,- per uur. Maximaal acht kinderen per baan. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toffe kinderfeestjes in Zuid-Limburg!

Toffe kinderfeestjes in Zuid-Limburg!

Binnenkort een verjaardag op de planning?

Wij hebben de leukste kinderfeestjes voor je op een rijtje gezet. Stoere-, meiden-, sportieve-, creatieve-, actieve- en nog veel meer partijtjes!

Check hier alle kinderfeestjes