icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Escape Centrum LimburgTerug naar het overzicht

Bij Escape Centrum Limburg in Sittard ga je op avontuur! Ga jij voor de VR Experience of iets anders?
Bij Escape Centrum Limburg & VR Experience Sittard kun je voor allerlei leuke activiteiten voor de hele familie terecht! 

Bij dit Family Entertainment Centre in het centrum van Sittard ben je aan het juiste adres voor Virtual Reality Experience, Outdoor Escape Games, (B)Arcade en Escape Rooms!
 

VR Experience 

De VR Experience is leuk voor jong en oud. Van 1 tot 16 personen beleef je van 60 tot 120 minuten plezier! Schieten op UFO’s, vliegen als een Superheld, gillen in een achtbaan, werken als chef-kok, verdwalen in een spookhuis, lopen over De Plank en nog veel meer grappige, enge en bijzondere ervaringen. De prijs start vanaf € 59,- voor 4 personen. 

Outdoor Escape Games

In een Outdoor Escape Game ga je voorzien van iPad en een mysterieuze koffer vol toffe gadgets samen op pad om puzzels en raadsels op te lossen. Lukt het jullie om binnen 2 uur de wereld te redden? Het is een combinatie van een GPS-avontuur en een Escape Game. Dit maakt het spel geschikt als kinderfeestje, uitje met je gezin of familie.
Je speelt dit spel met 2 tot 6 personen en het kost € 79,-. 

(B)Arcade

In de arcadehal speel je onder meer op de flipperkasten Stranger Things, Avengers, Deadpool, Scared Stiff, Medieval Madness en Attack from Mars. Ook arcadekasten als Pong, Catch the Light, Truck Racer, Guitar Hero en racing Playseats zijn super cool, waarmee je op het Formule 1 circuit kunt racen. Ga voor €5,- per persoon één uur op avontuur!

Escape Rooms

Een escape room is een spannend en uitdagend real-life spel, waarbij je moet samenwerken en al puzzelend je weg naar buiten moet zien te vinden. Elke Room heeft een eigen verhaal, beleving, puzzels en special effects. De Escape Rooms zijn nu nog vanaf 12 jaar, maar binnenkort komt er een speciale Kinder Escape Room!

Klik op de roze button voor meer info over de escape rooms!

TIP: Vergeet niet om na een spannend avontuur Uit Eten te gaan!

Escape Centrum Limburg

Helstraat 16
6131 CZ Sittard
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hoera vakantie!

Hoera vakantie!

Hebben jullie al plannen gemaakt voor deze zomervakantie? Of misschien kunnen jullie nog wat tips gebruiken? We hebben er weer een heleboel voor je verzameld in onze landelijke nieuwsbrief. Check ze onder de roze button!

Vakantie inspiratie.