De lekkerste adresjes waar kinderen welkom zijn
Uit eten

De lekkerste adresjes waar kinderen welkom zijn

Zin om met de kinderen lekker een hapje te gaan eten in de stad? Zoek je een plekje om te lunchen of gewoon een kop koffie?

Check hier onze tips voor kindvriendelijke restaurants in en om Maastricht!

En omdat je vast niet altijd praktisch of pannenkoeken wilt, maar ook wel eens wat meer luxe, vind je hier een bonte mix aan adresjes.

Filteropties

Locatie
totaal 62 resultaten
Pagina: 12
totaal 62 resultaten
Pagina: 12

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Zuid-Limburg?

In de directe omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard

Op Kidsproof Zuid-Limburg vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.