De lekkerste adresjes waar kinderen welkom zijn

De lekkerste adresjes waar kinderen welkom zijn

Corona-update: alle horecagelegenheden zijn gesloten t/m 6 april. Wel kun je bij sommige bedrijven nu je eten thuis laten bezorgen, check hiervoor de website van het bedrijf via de roze websitebutton.

Filteropties

EETMOMENT
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 55 resultaten
Pagina: 12
totaal 55 resultaten
Pagina: 12

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Zuid-Limburg?

In de directe omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard

Op Kidsproof Zuid-Limburg vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden!

Wij verzamelen álle hotspots in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.