De lekkerste adresjes waar kinderen welkom zijn
Uit eten

De lekkerste adresjes waar kinderen welkom zijn

Check onze tips voor kinderrestaurants en kindvriendelijke restaurants met kinderkaart, speeltuin, kinderhoek, speelhoek, kindervermaak of een fijn terras in Zuid-Limburg.

Wij hebben de leukste plekjes in de omgeving van Maastricht, Heerlen, Sittard en Vaals voor je op een rijtje gezet.

Filteropties

Locatie
totaal 67 resultaten
Pagina: 123
totaal 67 resultaten
Pagina: 123

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Zuid-Limburg?

In de directe omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard

Op Kidsproof Zuid-Limburg vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.