Freizeitbad Ü-BadTerug naar het overzicht

Heerlijk badderen en spetteren in het verwarmde zwembad in Duitsland!
Net over de grens vind je het heerlijke Freizeitbad Ü-Bad. Sportieve zwemmers kunnen hier kiezen uit 5 banen in het 25m sportbad. De watertemperatuur van dit sportbad is 29 graden.

Maar ook niet-zwemmers kunnen zich prima vermaken: een apart niet-zwemmersbad met een watertemperatuur van 31 graden zorgt voor ontspanning en voor veiligheid. Er is ook een duikplank van 3 meter beschikbaar. 

In het recreatiebad Ü-Bad staan waterspuwers, een zonneterras, een ontspanningsruimte, een saunalandschap, een grote glijbaan, een springplank van één meter, startblokken, parcoursen en een apart peuterbad met een watertemperatuur van 33 graden. Het peuterbad in zwembad Übach-Palenberg heeft een kleine waterspuwer en een regenboogglijbaan. De grote glijbaan heeft een lengte van 85 meter en is voorzien van een stoplichtsysteem en een tijdmeting!

Klik voor meer informatie en tickets op de roze websitebutton!

TIP: kijk ook eens in onze uitagenda voor leuke opkomende uitjes bij jou in de buurt!

Freizeitbad Ü-Bad

Dammstraße 7952531
52531 Übach-Palenberg
Openingstijden Zie website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Wat is december toch een gezellige, maar oh zo drukke maand! Overal in Nederland verschijnen weer betoverende winterwonderlandjes, glanzende ijsbanen en knusse kerstmarkten. Wij hebben ze allemaal voor je verzameld in onze blog!

Wat is er allemaal te beleven deze kerst?