Fun BeachTerug naar het overzicht

Voor een dag ultiem waterplezier moet je in dit toffe waterpark zijn!
Fun Beach Event & Leisurepark
Fun Beach in Panheel is een uniek recreatiepark, midden in Limburg. Op slechts 15 minuten rijden vanuit Roermond en Weert vind je dit schitterend witte dagstrand met ruime groene ligweiden. Op deze locatie bevindt zich niet alleen het grootste aquapark van Nederland, maar ook één van de hoogste fonteinen van de wereld: Fun Beach Fountain. Fun Beach is door ANWB uitgeroepen tot één van de top 10 stranden van Nederland en daarnaast al meer dan 10 jaar de trotse ontvanger van de blauwe vlag: het Europese keurmerk voor schoon en veilig water.

Het grootste Aquapark van Nederland
Dé waterattractie van Fun Beach is het Aquapark, dat met een oppervlakte van maar liefst 2.000 m² het grootste Aquapark van Nederland vormt. Je kunt er de hele dag naar hartenlust klauteren, glijden en springen. Daarnaast zijn er legio activiteiten te beleven. Je speelt een partijtje beach- of aquavolley. Je huurt een kano, SUP-board of waterfiets en dobbert onbekommerd op het water. Je krijgt een ware adrenalinekick van de Super Slide of je kiest voor ultiem relaxen op de ligweide of in een van de vele hangmatten. Heb je honger gekregen van al die activiteiten, of juist van het niks doen; voor het stillen van die trek zijn er diverse take-away corners.

Summer Skating
Stel je voor: schaatsen of ijshockeyen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je vast nog nooit beleefd! Het Summer Skating en Summer Ice Hockey op Fun Beach maken het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer! Summer Skating is bij de entreeprijs inbegrepen en is elke dag van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

Kids Area (t/m 12 jaar)
Fun Beach heeft ook een (rookvrije) Kids Area, Little Beach genaamd. De kleintjes tot en met 12 jaar kunnen zich uitleven met onder meer een trampoline, peuterbadje, meerdere glijbanen en schommels. Voor de allerkleinste gasten is er ook een ondiep en gemarkeerd zwemgedeelte.

Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

TIP: wist je dat Kidsproof Zuid-Limburg ook de lekkerste, kindvriendelijke restaurants in de regio op een rijtje heeft gezet?

Fun Beach Event & Leisure Park

Velkenskamp 1
6097 NN Panheel
Openingstijden Klik door naar de website voor de actuele openingstijden. Prijs Kinderen tot en met 3 jaar zijn volledig gratis bij Fun Beach. De rest betaalt 8,50 per persoon. Ben je van plan vaker te komen? We hebben ook een jaarabonnement voor 59,50 per persoon. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaasactiviteiten

Sinterklaasactiviteiten

Wat een spannende maar oh zo leuke tijd is Sinterklaas voor de kindjes. Wij hebben er zin in!

In onze Uitagenda vind je de tofste tips voor deze sinterklaasperiode. Maak er een mooie tijd van, veel plezier!

De leukste sint-tips!