Het LaaglandTerug naar het overzicht

Het Laagland is dé jeugdtheatervoorziening van Limburg met theater waar je van groeit.
Het Laagland is dé jeugdtheatervoorziening van Limburg, die in eigen huis, op regionale en (inter)nationale podia een breed publiek aanpreekt. Zij staan voor eigenzinnig kwaliteitstheater dat kinderen serieus neemt, jongeren prikkelt en volwassenen ontroert. Het Laagland maakt theater waar je van groeit. Ze moedigen kinderen en volwassenen aan hun eigen drijfveren te ontdekken: wie ben je, wat kan je en waar wil je voor gaan.

Hun energieke, speelse en toegankelijke voorstellingen kun je meemaken: als ze op tournee zijn door heel Nederland en België, en steeds vaker ver daarbuiten zoals in New York, Zwitserland, Ierland, Duitsland en Frankrijk. 

Wil je weten of ze binnenkort bij jou in de buurt zijn? Check dan de site via de roze websitebutton of kijk in onze uitagenda natuurlijk!

TIP: Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Deze staan vol toffe tips en vaak ook met een speciaal thema! En vergeet niet onze fijne blogs te lezen. Hier vind je leuke ervaringsverhalen, tips voor uitjes, tips voor activiteiten en nog veel meer!

Het Laagland

Mgr. Claessensstraat 2
6130 AC Sittard
Openingstijden - Prijs - Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Wat is december toch een gezellige, maar oh zo drukke maand! Overal in Nederland verschijnen weer betoverende winterwonderlandjes, glanzende ijsbanen en knusse kerstmarkten. Wij hebben ze allemaal voor je verzameld in onze blog!

Wat is er allemaal te beleven deze kerst?