Buitenverblijf HuiskenshofTerug naar het overzicht

Gelegen in de Zuid-Limburgse Heuvels, het geweldig leuke en mooi B & B Huiskenshof.
Zuid Limburg is een heerlijke plek om met je gezin naar toe te gaan. En wanneer je op zoek bent naar een fijne plek om te overnachten met je kinderen is het goed toeven bij Huiskenshof.  Het ligt in het mooie Limburgse Heuvelland en omvat vier gastenverblijven. Een tinyhouse, het Bakhuis en drie woningen aan de binnenplaats: het Koetshuis, de Koestal en de Schuur. Huiskenshof is een eeuwenoude Limburgse carréboerderij met prachtige vergezichten, bereikbaar via een klassieke onverharde oprijlaan!

Het originele bakhuis of wachtershuisje, de stallen en schuur zijn gerenoveerd tot 4 unieke, hippe, stijlvolle en kidsproof gastenverblijven. De woningen zijn geschikt voor 2- 6 gasten. Ieder vakantiehuis beschikt over een volledig ingerichte keuken, badkamer(s), privé terras met BBQ. Rondom de hoeve vindt je groene weides met trampolines en speeltoestellen. Huiskenshof is ook uitermate geschikt voor grote gezelschappen of families, in totaal kunnen we 20 gasten ontvangen. En ze hebben NETFLIX, dat is helemaal lekker.

De charme van het platteland, het buiten verblijven met tóch alle luxe, de historische gebouwen, de omgeving en de steden Heerlen, Maastricht, Aken, Valkenburg en Luik dichtbij maken je verblijf compleet!

Om te reserveren ga je naar de website via de roze websitebutton.

TIP: TIP: Wist je dat we op onze zorg- en opvoedingspagina heel veel fijne tips hebben voor je over opvoeden en alles wat daarbij nodig is. En natuurlijk kun je op onze eropuitpagina nog steeds heel veel fijne eropuit-tips vinden voor het hele jaar door!

Huiskenshof

Putweg 45a
6343 PD Klimmen
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Wat is december toch een gezellige, maar oh zo drukke maand! Overal in Nederland verschijnen weer betoverende winterwonderlandjes, glanzende ijsbanen en knusse kerstmarkten. Wij hebben ze allemaal voor je verzameld in onze blog!

Wat is er allemaal te beleven deze kerst?