• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kasteel HoensbroekTerug naar het overzicht

Spannende tochten door een oud kasteel of zelf ontdekkingen doen? Kom naar Kasteel Hoensbroek!

Kasteel Hoensbroek is één van de mooiste, best bewaarde en best toegankelijke kastelen van Europa. Wil je op eigen gelegenheid dit oude kasteel bezoeken met de kids? Of liever onder begeleiding alle bijzondere plekjes ontdekken? Het kan allebei!

De KaSpeelTocht maakt het bezoek aan het kasteel nog leuker. Met deze tocht vol avonturen en ontdekkingen verkennen de kids op een verrassende manier het gigantische kasteel. Ze ontdekken de prachtige balzaal en griezelen in de kerker. 

Lukt het jou om de geheime kamer te vinden? 

De middeleeuwse geschiedenis van Kasteel Hoensbroek komt vanaf 14 oktober 2023 helemaal tot leven in de nieuwste expositie ‘Versleutelde Verhalen’. Tijdens deze interactieve tour vertellen de kasteelbewoners uit de middeleeuwen indrukwekkende, lang bewaarde verhalen! Kasteelbezoekers krijgen een eigen sleutel om de interactieve tentoonstelling te activeren.

TOF! In 2023 krijgt Kasteel Hoensbroek het Kidsproof keurmerk! Een echte aanrader volgens kinderen dus.

Wil je meer informatie over het kasteel? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

Ook heel leuk is het opa en oma arrangement bij Kasteel Hoensbroek!

Kasteel Hoensbroek

Klinkertstraat 118
6433 PB Hoensbroek
Openingstijden Maandag t/m zondag 10:00 - 17:30 Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie nieuwsbrief

Zomervakantie nieuwsbrief

Met dit mooie zomerweer is het zo fijn om lekker buiten te spelen! In de natuur, in het water, de speeltuin (met schaduw), een pluktuin, de dierentuin... In Zuid-Limburg zijn superveel gezinsuitjes, maar dit zijn onze echte aanraders voor de zomer!

Lekker veel inspiratie!