Opa en Oma arrangementTerug naar het overzicht

Neem je kleinkinderen gratis mee naar Kasteel Hoensbroek en ontdek samen dit geweldig leuke kasteel.
Spelenderwijs ontdekken jullie het leukste kasteel in de regio dat al zeven eeuwen bestaat. Maar daarbij kunnen de kinderen naar hartenlust spelen en speuren in en rondom het kasteel. Zo’n dagje is niet alleen leuk voor de kleinkinderen, maar ook voor jezelf. Geldig vanaf 1 maart 2019 en alleen op woensdagmiddag en de ochtenden van alle werkdagen.

Bezoek met je kleinkinderen het kasteel en betaal alleen voor jezelf de entreeprijs. Kleinkinderen kunnen dus gratis naar binnen. Maar dat niet alleen: ieder kind krijgt ook een gratis Ontdek-het-Kasteeltocht. Met deze stempelspeurtocht ontdekken jullie de tien meest bijzondere plekjes van het kasteel: van de geheime kamer tot het gemakje. En de echte speurder verzamelt tijdens het speuren ook de tien verschillende stempels. Met de Ontdek-het-Kasteeltocht krijgen de kinderen ook nog eens een gratis drankje in de kelderkeuken.

KaSpeelTocht voor een kleine meerprijs
Voor kinderen vanaf 7 jaar is er tegen een kleine meerprijs ook de KaSpeelTocht. Ga de uitdaging aan om de kinderen van markies Frans Arnold Adriaan en zijn vrouw markiezin Anna Catharina Sophia een leuke dag te bezorgen. Gewapend met een boekje en een sleutel gaan jullie op ontdekkingstocht door het kasteel. Het is een tocht vol avonturen, ontdekkingen en schatkisten. In het boekje zitten tevens heel veel leuke stickers en kleurplaten. Daarnaast geeft iedere KaSpeelTocht ook recht op een gratis drankje in de kelderkeuken

Nagenieten met een hapje en drankje
In de sfeervolle kelderkeuken kunnen jullie nog even lekker nagenieten van de leuke dag en drink je samen een drankje en eet je een heerlijk broodje of pannenkoek.

Het arrangement nog een keer samengevat:
Oma’s en opa’s betalen de reguliere entreeprijs.
Kleinkinderen (t/m 12 jaar) hebben gratis entree.
Alleen geldig op woensdagmiddag en de ochtenden van alle werkdagen.
Ieder kleinkind krijgt een gratis Ontdek-het-Kasteeltocht die recht geeft op een gratis drankje in onze kelderkeuken.
Tip voor kinderen vanaf 7 jaar: koop aanvullend een KaSpeelTocht (die ook recht geeft op een gratis drankje in de kelderkeuken).

Vooor meer informatie ga je naar de website toe via de roze websitebutton.

Zin in nog meer leuke en leerzame activiteiten? Neem eens een kijkje op onze kidsproof er-op-uit- pagina!

Kasteel Hoensbroek

Klinkertstraat 118
6433 PB Hoensbroek
Openingstijden 10.00 tot 17.30 uur
werkdagen in de ochtend en woensdag ook in de middag
Prijs oma en oma mogen gratis de kleinkinderen meenemen Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie in Nederland!

Vakantie in Nederland!

Velen blijven dit jaar in Nederland met vakantie. Komt dat even goed uit! Wij hebben een geweldig vakantieland en kidsproof heeft 26 toffe uitjes in verschillende regio's voor je verzameld. Dus waar jij ook op vakantie bent in Nederland, er zit vast een goede tip voor je tussen!

26 vakantieuitjes eigen land!