Planetarium CosmodromeTerug naar het overzicht

Beleef een ongelooflijk ruimteavontuur voor het hele gezin in de 360° filmzaal van Cosmodrome in Genk!
Beleef een super tof en ongelooflijk ruimteavontuur in het planetarium van Cosmodrome. Met een heel divers aanbod aan 360° shows is er voor elke leeftijd wat wils. Na de show vertelt hun astroranger je meer over de sterrenhemel van de avond. 

Sterrenwacht
Tijdens je bezoek wordt je meegenomen naar de sterrenwacht om door een grote telescoop naar hemellichamen te speuren. Op het 360° draaiplatform kan je bij helder weer de zon waarnemen.

Expo
Wil je ook nog de Cosmodrome expo bezoeken? Dat kan! In expo 'De Oerknal' beleef je het absoluut begin van de kosmos en reizen we van de oerknal tot het heden. 

De expo kan je vrij bezoeken, dit kan vóór of na de 360° show. De deuren van de expo sluiten om 17u.

Mis dit avontuur niet en plan je bezoek aan Cosmodrome vandaag nog! Kijk voor meer informatie op de website via de roze websitebutton.

TIP: Kattevennen is een super leuke & Kidsproof locatie met volop activiteiten. Van Stokkenmanroute en bikepark. Tot super leuke speeltuin en toffe speurtochten.

Kattevennen-Cosmodrome

Planetariumweg 18-19
3600 Genk
Openingstijden Zie website Prijs Volwassene: €10
kind < 4 jaar: gratis
kind (4-12jr): €8,50
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!

Vakantiekampen!

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen.

Voorproefje? In deze nieuwe blog vind je een aantal toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

Bekijk onze nieuwe blog