Op reis door het GlaspaleisTerug naar het overzicht

Ontdek de geheimen van het markantste gebouw van Heerlen, Het Glaspaleis.
Tijdens de speurtocht ‘Op reis door het Glaspaleis’ ontdek je samen met het hele gezin de geheimen van het markantste gebouw van Heerlen, het Glaspaleis. Neem de oudste lift van de stad en loop door het trappenhuis, dat tegelijk kunstgalerij is. Geniet telkens van een ander uitzicht, terwijl jullie samen worden uitgedaagd tijdens leuke en verrassende opdrachten. Alles gelukt? Dan hebben jullie de code van de kluis gekraakt! Hierin zit een welverdiende beloning.

De speurtocht is leuk voor de hele familie, van 8 tot 88 jaar, duurt 1,5 tot 2 uur en kost € 2,50 per speurtocht (2-6 personen). Vraag ernaar bij de balie van het Glaspaleis.

Meer informatie vind je onder de roze websitebutton.

TIP: Neem ook eens een kijkje op onze kidsproof zorg- en opvoedingspagina. Ook de moeite waard om eens even een kijkje te nemen op onze op kamp pagina voor toffe kampen in de vakanties met en zonder overnachting!

SCHUNCK

Bongerd 18
6411 JM Heerlen
Openingstijden zie website Prijs € 2,50 per speurtocht (2-6 personen) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Wat is december toch een gezellige, maar oh zo drukke maand! Overal in Nederland verschijnen weer betoverende winterwonderlandjes, glanzende ijsbanen en knusse kerstmarkten. Wij hebben ze allemaal voor je verzameld in onze blog!

Wat is er allemaal te beleven deze kerst?