Adventure Valley SnowWorldTerug naar het overzicht

Een actief uitje voor het hele gezin bij Adventure Valley SnowWorld mét Alpine Coaster in Landgraaf.
Klimparcours
In het klimparcours kunnen kinderen vanaf 120 cm onder begeleiding van een volwassene klimmen, en vanaf 140 cm zelfstandig! Ga de uitdaging aan en klim langs 34 Noorse boomstammen. Je kunt kiezen uit maar liefst 6 verschillende routes! Er zijn parcours op 8 meter of 12 meter hoogte, dus kinderen kunnen zelf kiezen wat ze fijn vinden. Baan jezelf een weg door het parcours via touwen, ladders en obstakels. 

Alpine Coaster
Juist liever wat snelheid? Ook dat kan! Scheer dwars door het klimpark naar beneden met de Alpine Coaster, een echte rodelbaan met Coaster Carts. Wees voorbereid op scherpe bochten (waarvan eentje zelfs 360° op 10 meter hoogte!), snelheden tot 45 km/u en natuurlijk veel plezier! Kinderen vanaf 3 jaar kunnen op de Alpine Coaster onder begeleiding van een volwassene, vanaf 8 jaar mogen ze zelfstandig. 

Wil je meer informatie? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: Combineer dit uitje met een lekker hapje eten in Maastricht of omgeving! Kijk verder op onze website voor een overzicht van lekkere, kindvriendelijke restaurants!

Snow World Landgraaf

Witte Wereld 1
6372 VG Landgraaf
Openingstijden Klik op de roze website button voor meer info over de precieze openingstijden! Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaasactiviteiten

Sinterklaasactiviteiten

Wat een spannende maar oh zo leuke tijd is Sinterklaas voor de kindjes. Wij hebben er zin in!

In onze Uitagenda vind je de tofste tips voor deze sinterklaasperiode. Maak er een mooie tijd van, veel plezier!

De leukste sint-tips!