Junior Escape roomsTerug naar het overzicht

Ga de uitdaging aan en waag je aan 1 van de junior escape rooms van TrappedIn Houthalen!
Hou jij van een beetje spanning en is puzzelen helemaal jou ding? Doe dan 1 van de junior escape rooms van TrappedIn Houthalen!

TrappedIn biedt 2 toffe escaperooms voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar. Ga samen met je vrienden de uitdaging aan en probeer te ontsnappen!

Rescue Roger

Je ouders zijn een avondje weg en hebben je bij de gemene babysitter Jimmy achtergelaten. Waarom is hij gemeen? Omdat hij jouw teddybeer Roger heeft afgepakt en verstopt. Je bent al voorbij je bedtijd maar zonder Roger kun je niet slapen..en je hebt nog maar 1 uur voor dat je ouders thuiskomen! Ze mogen niet weten dat je wakker bent anders krijg je huisarrest. Lukt het jullie om Roger op tijd te redden?

Sleepover

Eén van je vrienden organiseert een slaapfeestje bij zijn grootouders. Tijdens verstoppertje door het huis stoten jullie op een aantal eigenaardigheden. Ga samen met je vrienden op onderzoek uit en ga het puzzelavontuur aan! 

Interesse of meer weten over deze toffe escaperooms? Klik dan op de roze websitebutton voor meer informatie!

TIP: kijk op onze uiteten-pagina voor leuke kidsproof eettentjes! 

TrappedIn Houthalen

Kiezelweg 2
3530 Houthalen
Openingstijden zie roze websitebutton Prijs Tussen de €90,00 en €100,00 per uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Wat is december toch een gezellige, maar oh zo drukke maand! Overal in Nederland verschijnen weer betoverende winterwonderlandjes, glanzende ijsbanen en knusse kerstmarkten. Wij hebben ze allemaal voor je verzameld in onze blog!

Wat is er allemaal te beleven deze kerst?