Vrijheidspark MaastrichtTerug naar het overzicht

In Vrijheidspark Maastricht kun je heerlijk spelen in het groen en doe je ook mee aan toffe activiteiten!
Op zoek naar een toffe speelplek in Maastricht? Ben dan eens een bezoekje aan Vrijheidspark Maastricht! 

Kinderen kunnen hier heerlijk spelen op de speeltoestellen en op ontdekking in het park. Heerlijk om in dit gebied lekker buiten te spelen! 
Daarnaast organiseert Stichting Vrijheidspark Maastricht een heleboel activiteiten om een gezonde leefomgeving te creëren en sociale cohesie te stimuleren. Soms zijn deze activiteiten zowel voor volwassenen als kinderen uit de buurt en op andere momenten wordt er een echte kinderactiviteit georganiseerd. Hierbij ontmoet je veel andere nieuwe kinderen, wat een leuk initiatief!

Ook handig: naast de speelplek is horecagelegenheid 'Mama', waar je wat lekkers kunt eten en drinken. Ook een ideaal voor ouders of verzorgers om de kids vanaf afstand te zien spelen.

Wil je meer info over deze speelplek of over de actuele activiteiten van Vrijheidspark Maastricht? Klik op de roze websitebutton!

TIP: Ben je op zoek naar meer toffe uitjes in Maastricht? Neem een kijkje op onze Eropuitpagina en filter op Maastricht!

Wil je op de hoogte blijven van leuke kinderactiviteiten in de buurt of van toffe initiatieven in de schoolvakanties? Schrijf je in voor de Kidsproof Zuid-Limburg nieuwsbrief!

Vrijheidspark Maastricht

Hunnenweg 1
6224JN Maastricht
Prijs Gratis Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaasactiviteiten

Sinterklaasactiviteiten

Wat een spannende maar oh zo leuke tijd is Sinterklaas voor de kindjes. Wij hebben er zin in!

In onze Uitagenda vind je de tofste tips voor deze sinterklaasperiode. Maak er een mooie tijd van, veel plezier!

De leukste sint-tips!