• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Vue Cinema KerkradeTerug naar het overzicht

Houd je van film? Dan ga je naar Vue Cinema Kerkrade!
Leisure-dome geeft vermaak, ontspanning en plezier aan de bezoekers van iedere leeftijdscategorie. Een van deze onderdelen is de geweldige bioscoop: Vue Cinemas. Bij Vue staat de optimale filmbeleving centraal. In een warme omgeving wordt iedereen een unieke beleving geboden; van een gastvrij ontvangst naar het beste in beeld, geluid en de meest comfortabele stoelen.

Naast de reguliere nieuwste films die je kunt bekijken zijn er ook regelmatig speciale film evenementen te bezoeken! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het mega kids weekend en de mini mornings!

Voor de nieuwste filmagenda klik je op de roze websitebutton.

TIP: Wist je dat we op onze zorg- en opvoedingspagina heel veel fijne tips hebben voor je over opvoeden en alles wat daarbij nodig is. En natuurlijk kun je in onze uitagenda nog steeds heel veel fijne uit-tips vinden voor nu!

Vue Cinema Kerkrade

Roda JC Ring 2k
6466 NH Kerkrade
Openingstijden Maandag 11:30 - 16:30
Dinsdag 11:30 - 16:30
Woensdag 11:30 - 16:30
Donderdag 11:30 - 16:30
Vrijdag 11:30 - 16:30
Zaterdag 10:00 - 16:30
Zondag 10:00 - 16:30
Prijs - Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie nieuwsbrief

Zomervakantie nieuwsbrief

Met dit mooie zomerweer is het zo fijn om lekker buiten te spelen! In de natuur, in het water, de speeltuin (met schaduw), een pluktuin, de dierentuin... In Zuid-Limburg zijn superveel gezinsuitjes, maar dit zijn onze echte aanraders voor de zomer!

Lekker veel inspiratie!