Escape KinderfeestjesTerug naar het overzicht

Weer eens wat anders met je verjaardagsfeestje, een middag vol avontuur met een escape uitdaging.
Bij Escape Centrum Limburg & VR Experience Sittard kun je voor allerlei leuke activiteiten voor de hele familie terecht! Maar ook super geschikt om hier je kinderfeestje te vieren. Er is hier echt heel veel mogelijk!

Speurneuzen
Ontdek Sittard als echte speurneuzen met een leuke speurtocht! Haal de speurtocht inclusief iets lekkers voor onderweg op bij Escape Centrum Limburg voor maar €6,95! (alleen op reservering)

Virtual Reality
Schiet op UFO’s, maak een ritje in een achtbaan, vlieg door de stad als een superheld of werk in een wereld die is overgenomen door robots. Vanaf 8 jaar. Begeleiding van een volwassene is verplicht. (Ook te combineren met kaartjes voor een film naar keuze bij Foroxity!)

VR Escape Games
Tijdens een wandeling in het park vind je een geheim portaal naar een mysterieuze wereld. Om de weg terug te vinden, moet je allerlei puzzels oplossen en deze wereld van vliegende eilanden verkennen. Zet je VR bril op en werk samen om de puzzels en raadsels op te lossen in een mooie omgeving. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen?

Arcade
Tijdens een kinderfeestje bij Escape Centrum Limburg & VR Experience Sittard kan een bezoek aan de Arcade zeker niet ontbreken! Speel op de nieuwste flipperkasten als 'Avengers', 'Deadpool' en 'Stranger Things', race op het Formule 1 circuit als Max Verstappen of ga los op één van de Arcadekasten.

Escape Room voor kids 'Het Mysterie van de Verdwenen Tovenaar' 8+
Speel samen met je vriendjes de supertoffe Escape Room op je partijtje! Weten jullie op tijd alle raadsels op te lossen?

Bij dit Family Entertainment Centre in het centrum van Sittard ben je aan het juiste adres voor Virtual Reality Experience, Outdoor Escape Games, (B)Arcade en Escape Rooms!

Er zijn ook heel veel speciale verjaardagsarrangementen! 

Check snel hoe tof het is om hier je feestje te vieren en klik op de roze button voor meer info over het tofste feestje van het jaar!

TIP: Vergeet niet om na een spannend avontuur Uit Eten te gaan!

Escape Centrum Limburg

Helstraat 16
6131 CZ Sittard
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker lang weekend met Pinksteren

Lekker lang weekend met Pinksteren

Heerlijke vrije dagen om even helemaal tot rust te komen of dagen waarbij je lekker op pad gaat en ontdekt wat Zuid-Limburg allemaal voor leuks te bieden heeft! Wij hebben weer een lijstje met supertoffe tips klaarstaan! Buiten de deur en lekker thuis. Maak er een paar mooie dagen van met je gezin!

Pinkstertinspiratie!